Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Bryggen Ålesund

Ålesund, Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen er en stille oase ved sjøkanten i kystbyen Ålesund. Bygget er opprinelig en sjøbu fra 1918 men fremstår i dag som et moderne hotell. Her bor du i et moderne miljø med klippfiskindustriens historie i veggene.

Clarion Collection Hotel Bryggen ligger i en av Ålesunds mest spennende bydeler. Denne tidligere sjøboden fremstår i dag som et moderne hotell i maritime omgivelser på bryggekanten i Ålesund sentrum.

I Apotekergaten finner du et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens severdigheter som Jugendmuseet, Fiskerimuseet og de mange vakre og velholdte jugendhusene i nærheten.

Hotellets maritime miljø er preget av bygningens unike historie som klippfiskbu. Hotellets lange og spennende historie begynner i 1918 da bygningen ble brukt for tørking og salting av klippfisk. Eksport av klippfisk til Portugal og Brasil har spilt en sentral rolle i utviklingen av byen Ålesund. Dette kan du lære mer om i hotellets mange utstillinger.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Etter en opplevelsesrik dag i Ålesund er du velkommen til å slappe av i hotellets bar med en drink og en god samtale.

Vi vet betydningen av å holde seg i form selv når man er ute å reiser. I hotellets fitness- og relaxavdeling finner du ikke bare treningsmaskiner, men du kan også oppleve en harmonisk atmosfære med badstue, tyrkisk bad og solarium. Her har vi også eget rom for sosialt samvær hvor du alltid finner en forfriskende drink.

Hotel Bryggen Alesund
Matsal

Hotellets matsal byr på en rolig og moderne atmosfære med en enestående utsikt over Ålesundet. Her finner du trebjelker i taket som minner om bygningens historie som sjøbod.

Her starter du dagen med vår gode og varierte frokostbuffet. Spennende økologiske produkter. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler. På kvelden serverer vi kveldsmat med varmrett. I matsalen finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

Frokost

Mandag – Fredag
kl. 07.00 – 10.00

Lørdag – Søndag
kl. 08.00 – 11.00

Ettermiddagsvaffel:

Hos oss kan du steke din egen vaffel mellom klokken 15.00 – 18.00.

Kveldsmat

kl. 18.00 – 21.00

Hotel Bryggen
Konferanse

Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik atmosfære preget av Ålesunds fiskerihistorie. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

Vi har tre møterom med plass til store konferanser eller mindre styremøter. Hotellets største konferanserom har kapasitet på inntil 30 personer i kino-oppsett. Rommet byr på en fantastisk utsikt over Ålesundet og er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Hotellets mindre møterom passer for møter med inntil 10 – 12 personer.

Møterom

Hotellet har tre møterom med en total kapasitet på inntil 60 personer.

Det største møterommet tar 25 – 30 personer i plenum, det minste tar 10 – 12 personer i plenum.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens varierte utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

Clarion Collection Hotel Bryggen

Apotekergata 1-3 6004 Ålesund Norge Telefon: +47 70 10 33 00
Fax: +47 70 10 33 01