Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Norre Park Halmstad

Halmstad, Sverige

Clarion Collection Hotel Norre Park er en stille oase i sentrum av Halmstad. Hotellet ligger i et rolig og grønt område ved den vakre Norre Katts Park. Atmosfæren bærer preg av bygningens hundreår gamle historie med vakre originaltak fra tidlig 1900-tall.

På Clarion Collection Hotel Norre Park bor du med Halmstads historie og kultur i veggene. Hotellets unike atmosfære er preget av bygningens hundreårige historie og i visse rom har vi beholdt originaltaket fra begynnelsen av 1900-tallet.

På veggene finner du fotokunst med motiv fra Norre Katts Park som ligger like ved hotellet. Med jevne mellomrom arrangerer vi utstillinger og vernissager med lokale kunstnere.

Hotellet ligger i sentrum av Halmstad like ved den vakre Norre Katts Park. Her bor du i et stille og grønt område med gangavstand til byens varierte utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også Halmstads mange attraksjoner som Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket og parkområdet Galgberget i nærheten.

 

Clarion Collection Hotel Norre Park har en lang og sammensatt historie. Huset ble bygd i 1907 og har gjennom årene blitt brukt av mange forskjellige virksomheter. Huset har vært brukt som marked, kinosal, tønnemakeri og sportsbutikk.

Som gjest hos oss skal du raskt finne roen og følelsen av å komme hjem. Derfor serverer vi et lettere måltid mellom klokken 18.00 og 21.00 hver kveld. Hos oss skal du aldri bekymre deg for å gå sulten og alltid vite at du får noe godt i magen før dagen er omme. I hotellets bar kan du slappe av med forfriskende drinker og snacks.

Vi vet betydningen av å holde seg i form selv om man er ute på reise. Hotellet byr på eget døgnåpent treningsrom hvor du kan benytte deg av tredemøller, vekter og kettlebells. Her kan du også slappe av i vår relax-avdeling med badstue.

Konferanse

Clarion Collection Hotel Norre Park byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter som passer for mindre konferanser og møter. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

I vårt styrerom har du utsikt over den vakre Norre Katts Park. Her er det plass for inntil 10 personer i komfortable stoler. For større og mer uformelle møter anbefaler vi vår matsal Terrassen med kapasitet på inntil 16 personer.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens attraksjoner, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med bordreservering på restauranter og sosiale aktiviteter i forbindelse med din konferanse.

 

Matsal

Hotellets matsal byr på en rolig og harmonisk atmosfære over to plan.

Den øvre matsalen har komfortable mørke skinnsofaer og ned trappen finner du Terrassen med sine store veggmalerier. Her får du følelsen av å sitte på en terrasse i Toscana. Om sommeren kan du nyte et bedre måltid i vår rolige bakgård.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Clarion Collection Hotel Norre Park

Norra vägen 7 30231 Halmstad Sverige Telefon: +46 (0)35 21 85 55
Fax: +46 (0)35 10 45 28

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel Norre Park engagerar vi oss dessutom i olika hjälpprojekt, bland annat i samarbete med Frälsningsarmén och Kvinnojouren, där vi varje år samlar in julklappar till behövande barn.