Hotel Bryggeparken Skien

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Bryggeparken Skien

Skien, Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er en stille oase i sentrum av havnebyen Skien. Hotellet byr på en henførende utsikt over den naturskjønne Telemarkskanalen. Hotellets historiske atmosfære og vakre beliggenhet gjør dette hotellet til ditt andre hjem.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken byr på en uforglemmelig overnatting i en moderne og maritim atmosfære med utsikt over den naturskjønne Telemarkskanalen. Beliggende i hjertet av Skien byr hotellet på kort avstand til byens attraksjoner som Ibsenhuset, Brekkeparken og Bø Sommerland.

Hotellet ble oppført i 2001 men atmosfæren er preget av de klassiske teglsteinsbyggningene som lå i havneområdet Langbryggene. Hotellets moderne konferansefasiliteter byr på 7 fleksible konferanse- og møterom. Hotellets konferansefasiliteter gjør hotellet til den naturlige møteplassen for møter og konferanser i Skien.

Hotel Bryggeparken er omgitt av levende sjøfartshistorie. Skien var Norges største knytepunkt for eksport av tømmer og det store havneområdet var porten til resten av Europa. Selv etter at denne sjøfarten har forsvunnet er havneområdet byens hjerte, med Hotel Bryggeparken som det naturlige utgangspunkt.

Hotel Bryggeparken Mys
Restaurant Victoria

Hotellets restaurant Victoria byr på en avslappet og harmonisk atmosfære med utsikt over den naturskjønne Telemarkskanalen. Restauranten er døpt etter kanalbåten M/S Victoria som fortsatt trafikerer Telemarkskanalen.

Restauranten byr på økologisk frokostbuffet, ettermiddagsmat og kveldsmat. Her finner du også kaffe, te, fersk frukt og isvann hele dagen. Vår populære ettermiddagsmat inkluderer ferske vaffler eller hjemmebakt brød.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Hotel Bryggeparken
Konferanse

Clarion Collection Hotel Bryggeparken byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter i en historisk og maritim atmosfære.

Hotellets 7 møterom er godt egnet for de aller fleste arrangement. Vårt største konferanserom Eidsfoss har kapasitet på inntil 130 personer i kino-oppsett og vårt møterom Skotfoss er ideelt for styremøter med inntil 10 personer. Alle våre konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Hotellets beliggenhet åpner for en spennende sosial ramme rundt din konferanse. Opplev byens attraksjoner, restauranter og natteliv rett rundt hjørnet. Hotells behjelpelige og erfarne stab er behjelpelige med arrangering av sosiale aktiviteter i forbindelse med din konferanse.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Langbryggen 7 3724 Skien Norge Telefon: +47 35 91 21 00
Fax: +47 35 91 21 01