Hotel Skagen Brygge Stavanger

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge Stavanger

Stavanger, Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge er en stille oase ved vannkanten i Stavanger sentrum. Her bor du i maritime omgivelser med idyllisk utsikt over havnen. Hotellet er prisbelønnet for sin unike arkitektur.

Et opphold på Clarion Collection Skagen Brygge er som å leve midt i Stavangers maritime historie. Her bor du med en stilfull atmosfære i moderne sjøboder som har vunnet priser for sin arktiektur og er blitt et symbol for det moderne Stavanger.

Hotellet ligger i et område med en lang og spennende historie preget av Stavangers sentrale rolle innen sildefiske. I nyere tid er Stavanger blitt Norges oljehovedstad med blant annet Statoils hovedkontor.

Hotellet ligger på bryggen i sentrum av Stavanger. Her nyter du utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens koselige og bilfrie sentrum, med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også Stavangers største attraksjoner som Preikestolen, Lysefjorden og vakttårnet Valberget i nærheten.

Hotellet åpnet sine dører i 1988 og har spilt en avgjørende rolle for det moderne Stavanger. Med inspirasjon fra de gamle sjøbodene som preger området har hotellet vunnet priser for sin sjarmerende arkitektur. Med vakttårnet Valberget i bakgrunnen brukes ofte hotellet i markedsføring av Stavanger.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten.

Hotel Skage Brygge Matsal
Matsal

I hotellets matsal finner du en rolig atmosfære med enestående utsikt over vannet. Den maritime innredningen er utsmykket med kunst av lokale kunstnere. Om sommeren kan du drikke morgenkaffen på vår store uteservering.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Hotel Skage Brygge Konferens
Konferanse

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge byr på moderne konferansefasiliteter med en maritim atmosfære. Vårt møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

Hotellets konferanseavdeling har møterom med kapasitet for inntil 14 personer rundt et styrebord ned vakker utsikt over vannet. Rommet er perfekt for styremøter og andre mindre møter.

Hotellets konferanseavdeling har et møterom med kapasitet på inntil 14 personer.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens mange severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

I hotellets, Hovmesteren Bar, kan du slappe av med konserter, idrett på storskjerm eller bare kose deg med en drink på den store uteserveringen. Her arrangerer vi jazzkonserter, popkonserter og backgammon-turneringer. Våre bartendere er spesialister på whiskey og coctails.

Vi vet at det er viktig å holde seg i form selv om du er ute på reise. Vi samarbeider med treningsstudioet Elixia som ligger bare fem minutter fra hotellet. Som gjest hos oss kan du trene både styrketrening og gruppetrening gratis.

Stavanger har en levende golfkultur. Vi samarbeider med Sola Golfklubb hvor du som gjest kan spille golf gratis. Sola Golfklubb ligger 15 kilometer fra hotellet og byr på 18-hulls bane, 9-hulls bane og eget treningssenter.

 

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger Norge Telefon: +47 51 85 00 00
Fax: +47 51 85 00 01