Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Savoy Oslo

Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Savoy er en moderne oase i sentrum av Oslo, beliggende bare 200 meter fra Karl Johan. Her bor du i et levende miljø preget av byens yrende uteliv. Gå ikke glipp av vår prisbelønnede hotellrestaurant Eik.

På Clarion Collection Hotel Savoy bor du i et moderne miljø preget av byens yrende uteliv. Som gjest hos oss bor du med byens restauranter, butikker, museer, teater og nattklubber i umiddelbar nærhet. 

Bygården hvor Hotel Savoy holder hus, ble satt opp på midten av 1800-tallet – under Oslos store bohemtid. Mest sannsynlig var Carl Unger den opprinnelige arkitekt, og han var en aktiv eier frem til sin død i 1890. Deretter overtok Watt og huset ble kalt Watt-bygningen frem til Hotel Savoy åpnet sine dører i 1925.

Hotellets restaurant Eik og Fjord er blitt tildelt utmerkelsen Bib Gourmand av den prestisjetunge restaurantguiden Guide Michelin. Baren Eik Bar & Wine er et naturlig stoppested for byens trendsettere.

Hotellet har alltid hatt mange kunstneriske gjester og mang en kjendis har bodd hos oss.

Rom nr. 207 var favorittrommet til Cornelis Vreeswijk hvor han komponerte og skrev. Sangene er utgitt posthumt under navnet :«Songs from Savoy». Henning Kvitnes har også skrevet en sang om et opphold i baren på «Savoy Hotel».

I vår prisebelønnede restaurant Eik bruker vi de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelig. Vi utvikler hele tiden spennende menyer slik at du som gjest får nye smaksopplevelser hver eneste gang du besøker oss.

På kjøkkenet finner du alltid svært dyktige og kreative kokker og du betjenes av en behagelig og presis betjening.

Vår høye standard bygger på en streng kvalitetskontroll i alle ledd. Hos oss er alltid gjesten i sentrum og vi gjør vårt beste for at både gjesten og vi som jobber her har det hyggelig sammen.

Restauranten egner seg til en rekke forskjellige arrangementer. Vi byr på alt fra mat & vinkurs, private lukkede selskaper og catering.
Restauranten er blitt tildelt utmerkelsen Bib Gourmand av den prestisjetunge restaurantguiden Guide Michelin.

Åpningstider

Tirsdag – Lørdag
kl. 18:00 – 23:00

 

Konferanse

På Clarion Collection Hotel Savoy kan du arrangere møter og konferanser i en moderne atmosfære. Våre moderne konferanselokaler egner seg både for dagskonferanser eller konferanser med overnatting.

I konferanserommet Vivaldi har vi kapasitet på opp til 90 personer i kino. Skoleoppsett inntil ca 60 personer. Navnet er hentet fra tiden da hotellet var eid av en kjent glassblåser som på den tiden oppkalte flere av rommene etter kolleksjoner fra Hadeland Glassverk.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens varierte utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med arrangering av sosiale aktiviteter og reservering av bord på restauranter i nærheten.

Vivaldi

Et tradisjonelt, stort og luftig møterom med plass opp til 90 i kino. Skoleoppsett til ca 60 personer.

Carl Ungers Loft

Et nydelig rom på toppen av hotellet hvor vi serverer kveldsmat om kvelden, men om dagen kan du nyte en konferanse der i utradisjonelle omgivelser. Plass opp til 20 personer.

 

Clarion Collection Hotel Savoy

Universitetsgt. 11 0164 Oslo Norge Telefon: +47 23 35 42 00
Fax: +47 23 35 42 01