Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Grand Olav Trondheim

Trondheim, Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav er et trendy hotell midt i det kulturelle Trondheim. Hotellet ligger i samme hus som konserthuset Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. Her bor du i et moderne miljø preget av de mange musikerne som har bodd her.

På Clarion Collection Hotel Grand Olav bor du omgitt av Trondheims varierte kulturliv. Her bor du i et trendy miljø preget av de mange musikerne som har overnattet på hotellet. Beliggende vegg i vegg med konserthuset Olavshallen har gitt hotellet kallenavnet ”Backstage”.

Hotellet åpnet sine dører i 1989 og som nabo med Trondheims kulturhus, Olavshallen, har hotellet blitt et populært alternativ for musikere, kunstnere og artister. Her har både lokale helter som Mia Gundersen, Postgirobygget og Åge Alexandersen bodd sammen med internasjonale størrelser som Pavarotti.

Hotellet byr på gangavstand til Bakklandet hvor du finner historiske butikker, restauranter og kafeer. Det er heller ikke langt til Trondheims severdigheter som Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen.

I hotellets unike atrium finner du gullplater, gitarer, bilder og t-skjorter som forteller om de mange artistene som har bodd på hotellet. Her skal du ikke la deg overraske om du treffer en kjendis i korridorene.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen bar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter. Kanskje du finner en av dine favorittlåter på hvor jukebox.

Hotel Grand Olav Trondheim Matsal
Matsal

I hotellets matsal serverer vi velsmakende mat i en trendy atmosfære. Her finner du moderne møbler og memorabilia fra kjente gjester som gitarer, fotografi og t-skjorter.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Hotel Grand Olav Trondheim Dining
Konferanse

Clarion Collection Hotel Grand Olav har moderne og effektive møtelokaler med en trendy og kulturell atmosfære. Her kan du ha dagsmøter eller møter over flere dager med overnatting.

Hotellets to møterom har plass for mellomstore konferanser og mindre møter. Vår store konferanserom har kapasitet på inntil 25 personer mens det mindre møterommet har kapasitet på inntil 12 personer. Vi har også en sjarmerende suite som kan brukes for mindre møter med inntil 10 personer.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du et variert utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

Hotellets konferanseavdeling har to møterom med en total kapasitet på inntil 25 personer.

 

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Kjøpmannsgate 48 7010 Trondheim Norge Telefon: +47 73 80 80 80
Fax: +47 73 80 80 81

WE CARE

Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.