Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Arcticus Harstad

Harstad, Norge

Clarion Collection Hotel Arcticus er en stille oase i sentrum av Harstad. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved den gamle havnen med utsikt over fjell og hav. Her bor du i en moderne atmosfære preget av kunst, musikk og kultur.

På Clarion Collection Hotel Arcticus bor du i en moderne atmosfære preget av kunst, musikk og kultur. Overalt i hotellet finner du kunst av Norges mest kjente kunstnere som Kari Christensen og Geir Stormoen. Flere kulturpersonligheter, fra Willy Nelson til Rolf Wesenlund, har gjennom årene bodd på hotellet. Det er ikke rart hotellet kalles ”Kulturhushotellet” på folkemunne.

I nærheten av hotellet finner du flere av Norges beste restauranter. Besøk restaurantene De 4 Roser og Hoelstuene for en enestående kulinarisk opplevelse. I nærheten av hotellet finner du også senmiddelalderkirken Trondenes Kirke og Båtbyggermuseet.

Hotellet ble bygd i 1992 som en del av Harstads Kulturhus. Huset ble opprinnelig brukt som produksjonslokaler for pølser. I dag er hele området renovert og fremstår som en kulturell møteplass med konsertscener, bibliotek og hotellet som det naturlige midtpunkt.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten.

I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, badstue og treningsmuligheter. Her har vi også et eget rom for avkobling og sosialt samvær hvor du alltid finner en forfriskende drink.

Vi vet hvor viktig det er å holde seg i form selv om man er ute på reise. I hotellet fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel, romaskin og multigym. I Harstad finner du også en levende golfkultur. Vi samarbeider med en lokal 9-hulls golfbane og tilbyr egen golfpakke som inkluderer greenfee.

Om vinteren er Harstad et glimrende sted for både langrennski og alpint. Sollifjellet Alpinsenter har flotte alpinbakker både for nybegynnere og de mer erfarne. Området rundt alpinsenteret er et svært populært friluftsområde både sommer og vinter, og er et perfekt utgangspunkt for lange turer mot Storlitinden, Kåven og Storhornet.

Hotel Arcticus Matsal
Matsal

Hotellets matsal ligger i første etasje med fantastisk utsikt over kaien, havet og fjelltoppene rundt hotellet. Innta vår velsmakende frokost mens du ser Hurtigruten passere utenfor.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

  • Frokost: Mandag – Fredag kl. 06:30 – 09:30
  • Frokost: Lørdag – Søndag: kl. 07:30-10:30
  • Ettermiddagsmat: kl. 15:00-18:00
  • Kveldsmat: kl. 18:00-21:00
Hotel Arcticus
Konferanse

Hotellets konferanseavdeling har en kapasitet på inntil 80 personer.

Clarion Collection Hotel Arcticus byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik kulturell atmosfære. Her kan du både arrangere dagskonferanser eller ha konferanser over flere dager med overnatting.

Hotellets konferanseavdeling har en total kapasitet på 80 personer i kino-oppsett. Rommet er 100 kvm stort og er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens varierte utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

Clarion Collection Hotel Arcticus

Havnegaten 3 9480 Harstad Norge Telefon: +47 77 04 08 00
Faks: +47 77 04 08 01