Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Folketeateret Oslo

Oslo, Norge

Hotellet befinner seg 3 minutters gange fra Oslo S, Flytoget og Karl Johans gate. Føl deg som hjemme hos oss med treningsrom, utsøkt frokost og komfortable rom for enhver anledning. Vi byr på ettermiddagskaffe og kveldsbakst.

På Clarion Collection Hotel Folketeateret bor du med moderne komfort i en historisk bygning. Etter en omfattende renovering i 2009 fremstår hotellet i dag som et av Oslos mest eksklusive. Den unike atmosfæren er preget av art deco-historie, spennende kunst og moderne møbler.

Vårt träningsrum är inspirerat av de ruffa boxningsstudiorna i New Yorks 1930-tal. Här kan du träna kondition, frivikter, punchball och speedball.

Hotel Folketeateret ligger i en av Oslos mest kjente bygninger og en av Norges flotteste art deco-hus. Bygningen ble tegnet på 1930-tallet og hentet inspirasjon fra Empire State Building i New York. På folkemunne ble huset kalt ”Skyskraperen”. Senere åpnet Folketeateret som fungerte som Oslos opera frem til den nye ble åpnet i 2008.

Clarion Hotels
Restaurant Grilleriet

I tillegg til å være en a la carte-restaurant, serveres også hotellfrokosten på Grilleriet. Grilleriet er en levende møteplass midt i Folketeaterpassasjen. Her kan du ikke bare forsyne deg med frokost og spise middag, men også holde et uformelt møte. Mulighetene er også definitivt til stede for å få nye bekjentskaper på kveldstid.

À LA CARTE
Mandag – fredag
16:00 – 23:00

Lørdag
16:00 -23:00

Søndag
Stengt

GRILLERIET BAR
Mandag – onsdag / 16:00 – 00:30
Torsdag – lørdag / 16:00 – 02:30

DJ SNURRER PLATER
Fredager fra 18:00
Lørdager fra 22:00

Clarion Hotels
Folketeaterpassasjen

I Folketeaterpassasjen kan du oppholde deg en hel dag og stadig oppleve nye ting. Her finnes et utvalg restauranter og utesteder, i tillegg til Folketeateret som ligger vis-à-vis hotellet.

MAT I PASSASJEN

Grilleriet
Nyoppusset restaurant som ligger vegg-i-vegg med hotellet. Her tilberedes det meste av maten på en Josper kullgrill, og menyen er forankret i Norske og sesongbaserte råvarer.

Schiller’s Tapas
En liten og intim restaurant med en helstøpt spansk meny. Dette betyr tapas, fra enkle poteter og kjøttboller, til mer avanserte utførelser som kremet endivsalat med valnøtter og andelårconfit.

Cantina Cortina
Serverer autentisk italiensk mat. Basert på virkelig gode, sesongbaserte råvarer. Mange enkle, rimelige og gode småretter servert i Folketeaterpassasjen.

Hotellets matsal og lounge finner du i 7. og 8. etasje. Her spiser og slapper du av i en stor åpen lounge med moderne møbler og duse farger. I 8. etasje finner du hotellets takterrasse med utsikt over Oslo.

Hotellet byr på kaffe, te, fersk frukt og isvann hele dagen. I hotellets lounge i 7. etasje byr vi på ettermiddagsmat med hvetebakst eller hjemmebakt brød. På kvelden serverer vi en lett middagsbuffet.

Hos oss på Clarion Collection Hotel Folketeateret skal du alltid finne roen og få følelsen av å komme hjem. Derfor byr vi også på et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld.

 

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Storgaten 21-23 0184 Oslo Norge Telefon: +47 22 00 57 00
Fax: +47 22 00 57 01