Clarion Collection

Clarion Collection Hotel With Tromsø

Tromsø, Norge

Clarion Collection Hotel With er en maritim oase i sentrum av historiske Tromsø. Hotellet ligger sentralt på bryggekanten I Tromsø havn. Her bor du med byens sjøfartshistorie i veggene og en magisk utsikt over hav, fjell og Ishavskatedralen.

På  Clarion Collection Hotel With bor du midt i Tromsøs maritime historie med vakker utsikt over havnen, havet og Ishavskatedralen. Hotellets arkitektur henter inspirasjon fra de gamle sjøbodene som tidligere dominerte Tromsø havn. Hotellets interiør er preget av maritime detaljer som skipsklokker, båtgulv og andre gjenstander fra byens lange og spennende historie.

Hotellets beliggenhet byr på mange muligheter for å oppleve Tromsøs mange attraksjoner. Besøk Ishavskatedralen, Tromsø Botaniske Hage, Fjellheisen, Polarmuseet og det historiske området Skansen.

Hotellet er oppkalt etter den legendariske Hand Rudolf With som var kaptein på TFDS, Troms Fylkes Dampskibsrederi. Allerede i 1867 ble With den første kapteinen om bord på dampbåten Tromsø som la grunnlaget for byens videre utvikling som sjøfartsby.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen bar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Hotellets relax-avdeling ligger på hotellets toppetasje med en magisk utsikt over havnen, Ishavskatedralen og gondolbanen Fjellheisen. Her finner du en avslappet atmosfære med komfortable møbler, badstue og dampbad. Relax-avdelingen har også et eget rom for avkobling og sosialt samvære hvor du alltid finner en forfriskende drink.

For deg som ønsker litt ekstra velvære anbefaler vi et herlig spa som ligger bare 50 meter unna hotellet. Som gjest hos oss får du 10% rabatt på alle spa-behandlinger.

Tromsø har en levende golfkultur. Vi samarbeider med Tromsø Golfpark og tilbyr egen golfpakker som inkluderer greenfee. Om vinteren er Tromsø en vintereldorado med både langrennsløyper og alpinbakker. Bare fem kilometer fra hotellet finner du Tromsø Alpinsenter med utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne.

 

matbest
Matsal

Hotellets matsal byr på en rolig atmosfære med en enestående utsikt over havet og fjellene utenfor. Om sommeren kan du nye et bedre måltid på vår uteservering ved bryggen. Her kan du nyte sjølukta og se båtene passere.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

 

Åpningstider

  • Frokost Mandag – Fredag: kl. 06:30-09:30
  • Frokost Lørdag – Søndag: kl. 07:30-10:30
  • Ettermiddagsmat: kl. 15:00-18:00
  • Kveldsmat: kl. 18:00-21:00

 

Hotel With Utsikt
Konferanse

Clarion Collection Hotel With byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik maritim atmosfære. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting. Alle våre konferanse- og møterom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Hotellets konferanseavdeling byr på 20 møterom med plass for store konferanser og mindre styemøter. Vårt største konferanserom, Gammeldampen, har plass til inntil 40 personer i kino-oppsett. Dette rommet har en fantastisk utsikt over havet utenfor. Vårt mindre møterom, Flåten, egner seg for styremøter. Dette rommet byr på en intim og koselig atmosfære med bibliotekstil.

Hotellet har 20 møterom med en total kapasitet på inntil 40 personer.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du et variert utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

 

Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37 9291 Tromsø Norge Telefon: +47 77 66 42 00
Faks: +47 77 68 96 16