Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Bodø, Norge

Clarion Collection Hotel Grand er en stille oase i sentrum av historiske Bodø. Hotellet byr på gangavstand til shoppingsentret Glasshuset og den sjarmerende fiskebryggen. Her bor du i en atmosfære preget av sterke farger og byens unike sjøfartshistorie.

Clarion Collection Hotel Grand byr på en unik atmosfære preget av Bodøs historie og kultur. Her bor du i moderne komfort omgitt av den vakre nordnorske naturen.

Hotellet byr på et fargesterkt og moderne miljø med etterkrigsarkitektur og detaljer fra byens rike historie. Blant hotellets mange kjente gjester utmerker forfatteren Knut Hamsun seg. Han skrev boken Segelfoss fra 1915 på ett av hotellrommene.

Hotellet ligger mitt i sentrum av Bodø med gangavstand til shoppingsentret Glasshuset, den sjarmerende fiskebrygga og byens severdigheter som Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard.

I matsalen finner du et speil som kom uskadet fra bombingen under annen verdenskrig.

Hotellet har en lang og dramatisk historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1850-årene. Den 27. Mai 1940 ble Bodø utsatt for et omfattende tysk flyangrep. På den tiden var Fru Anna Hoseth hotellets eneste gjest. Hun gjemte seg i hotellets kjeller og var døden nær da en soldat på gjennomreise fant henne. Etter krigen var soldaten flere ganger på besøk på hotellet. I matsalen finner du et speil som er en av de få gjenstandene som kom uskadet gjennom angrepet.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Etter en opplevelsesrik dag i Bodø kan du slappe av i hotellets bar med en drink og småretter.

I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, finsk badstue og dampbad. Her finner du også et eget rom for avkobling og sosialt samvær hvor du alltid finner en forfriskende drink. I hotellets fitness-avdeling kan du holde deg i form med tredemølle og treningsmaskiner.

Hotel Grand Bodo
Konferanse

Clarion Collection byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en historisk atmosfære. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

Hotellets konferanserom, Hundholmen, byr på fantastisk utsikt over havet og har kapasitet på inntil 35 personer. For mindre grupper og styremøter anbefaler vi hotellets mindre rom, Trine 1 og Trine 2. Rommene lar seg kombinere til et større konferanserom med kapasitet for inntil 40 personer. For mindre møter med 4 personer anbefaler vi Skrivarstuen hvor Knut Hamsun skrev boken Segelfoss.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter og bordreservering på restauranter i nærheten.

Hotellet har 4 moderne konferanserom med en kapasitet på inntil 40 personer.
Hotel Grand Bodo Lobby
Matsal

I hotellets matsal kan du virkelig oppleve bygningens unike historie. Her spiser du i en rolig og harmonisk atmosfære med moderne møbler og behagelige farger. På veggen henger et speil som kom uskadet gjennom flyangrepet under krigen.

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Storgt. 3 8006 Bodø Norge Telefon: +47 75 54 61 00
Fax: +47 75 54 61 50

WE CARE

WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.