Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Karlskrona, Sverige

Clarion Collection Hotel er en stille oase ved gjesthavnen i Karlskrona. Hotellet har en vakker beliggenhet ved sjøen like ved Skeppsbrokajen sentralt i Karlskrona. Her bor du i en koselig atmosfære preget av stedet maritime historie.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i et koselig miljø preget av byens maritime historie. Hotellets arkitektur er preget av et harmonisk møte mellom moderne og eldre stilarter. På veggene finner du bilder og malerier med maritime motiv.

Hotellet er vakkert beliggende ved havet og Skeppsbrokajen sentralt i Karlskrona. Hotellet byr på gangavstand til Karlskrona jernbanestasjon, flybussene og byens varierte utvalg av butikker og attraksjoner.

Hotellets lekre glassfasade gjør hotellet til et landemerke i byen. I hotellets bakgård finner du uteservering med en tilhørende hage. Gå ikke glipp av vår topp moderne relax-avdeling og treningsrom som åpnet våren 2011.

Hotellet har en lang historie i byen. Den gamle delen av bygningen ble oppført på 1700-tallet og ble opprinnelig brukt som lager for lokale handelsmenn.

Som gjest hos oss skal du raskt finne roen og følelsen av å komme hjem. Derfor serverer vi et lettere måltid mellom klokken 18.00 og 21.00 hver kveld. Hos oss skal du aldri bekymre deg for å gå sulten og alltid vite at du får noe godt i magen før dagen er omme.

Vi kjenner viktigheten av å holde seg i form selv om man er ute å reiser. I hotellets moderne treningsrom har vi fokus på cardio-trening. Her finner du også tredemølle, crosstrainer, romaskin og DAP.

I Karlskrona finner du en levende golfkultur. Vi samarbeider med alle golfbanene i Blekinge og tilbyr egne golfpakker for våre gjester. En golfpakke inkluderer overnatting på dobbeltrom, greenfee og en egen matpakke til å ha med på golfbanen. Det er også mulighet for å oppgradere hotellrommet mot et lite tillegg.

Hotel Carlscrona Matsal
Matsal

Hotellets matsal byr på en rolig og sjarmerende atmosfære. Salen bærer preg av sin bakgrunn som lager fra 1700-tallet. Her kan du slå deg ned ved glasskaminen ute i vår glassveranda. Om sommeren kan man nyte solen, stillheten og sjøluften i vår koselig hage. 

Her starter du dagen med vår økologiske frokostbuffet. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød og på kvelden serverer vi et lettere måltid. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Her kan du også slappe av med en drink i hotellets bar eller slå deg ned i en av de komfortable stolene. Slapp av med dagens aviser eller se på ditt favorittprogram på tv.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00

Clarion Collection Hotel CarlscronaE1
Konferanse

Clarion Collection Hotel Carlscrona byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter som passer for konferanser og mindre møter. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

Hotellets konferanseavdeling byr på fire lyse møterom i forskjellige størrelser. I vårt velutstyrte konferanserom Jarramas er det kapasitet på inntil 50 personer. Våre mindre grupperom Gladan og Falken har kapasitet på 6 personer og egner seg godt til kreative møter.

I vårt velutstyrte konferanserom Jarramas er det kapasitet på inntil 50 personer.

Chapman er vårt eksklusive styrerom med kapasitet på 8 personer. Her finner du også en egen sjarmerende terrasse.

Gå till Carlscronas hemsida.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona Sverige Telefon: +46 (0)455 36 15 00
Faks: +46 (0)455 36 15 09