Hotel Kronjylland Randers

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Kronjylland Randers

Randers, Danmark

Clarion Collection Hotel Kronjylland er en kulturell oase midt i sjarmerende Randers. Her bor du i et moderne og skandinavisk miljø med kort avstand til Randers Kunstmuseum og Djurs Sommerland. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Randers.

På Clarion Collection Hotel Kronjylland bor du i moderne og skandinaviske omgivelser midt i Randers historiske og kulturelle kjerne. I nærheten finner du byens variert utvalg av kulturelle tilbud som Randers Kunstmuseum. Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Jylland.

Hotellet ligger bare ti minutter fra sentrum av Randers med byens mange butikker, restauranter og kafeer. Du finner også Randers mange attraksjoner som Graceland Randers, Djurs Sommerland og Ree Park i nærheten.

Hotellet ligger i et område med en lang og spennende historie. Byen Randers ble grunnlagt allerede på 1000-tallet og har spilt en sentral rolle som sjøfartsby i flere hundre år. Flere av byens bygninger stammer fra 1400-tallet.

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen koselig bar hvor vi serverer forfriskende drinker og velsmakende småretter. Fra baren har du tilgang til hotellets vakre bakgård hvor du kan nyte en god drink i grønne omgivelser.

Hotel Kronjylland Matsal
Matsal

I hotellets matsal spiser du i rolige omgivelser innredet i en lys og skandinavisk stil.

Fra matsalen har du tilgang til hotellets bakgård hvor du kan nyte morgenkaffen eller kveldsdrinken i grønne omgivelser.

Start dagen med vår økologiske frokost. Her finner du kaffe, te, fersk frukt og isvann tilgjengelig hele dagen. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød. På kvelden serverer vi et lettere måltid.

Åpningstider

Frokost
Hverdager
kl. 07:00 – 09:30
Helg
kl. 08:30 – 10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00 – 18:00

Kveldsmat
kl. 18:00-21:00

Hotel Kronjylland
Konferanse

Clarion Collection Hotel Kronjylland har moderne og fleksible konferanselokaler. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting.

Konferanseavdeling har tre møterom med plass for større konferanser eller mindre styremøter. Vårt største konferanserom har kapasitet på inntil 50 personer i kino-oppsett. Hotellets mindre konferanserom egner seg for styremøter med inntil 8 deltagere. Alle våre rom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Vårt største konferanserom har kapasitet på inntil 50 personer i kino-oppsett.

Rundt hjørnet fra hotellet finner du byens varierte utvalg av severdigheter, restauranter og nattklubber. Vi er behjelpelige med bordreservering og arrangering av sosiale aktiviteter i forbindelse med din konferanse.

Adress till Clarion Collection Hotel Kronjylland

Vestergade 51-53 8900 Randers Danmark Telefon: +45 86 41 43 33
Fax: +45 86 41 43 95

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.