Clarion Collection

Hotel Gabelshus Oslo

Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Gabelshus er en stille oase i den elegante bydelen Frogner i Oslo. Dette herregårdslignende hotellet byr på kort avstand til Frognerparken, restauranter og kafeer. Opplev hotellets unike atmosfære, historie og mange malerier.

Et opphold på Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier. Med gangavstand til Frognerparken, Vigelandsparken, Aker Brygge og Slottet er du garantert en spennende opphold i Oslo.

Hotellets populære restaurant byr på velsmakende måltid i en sjarmerende atmosfære med utgang til egen uteservering. Nyt et bedre måltid omgitt av veggmalerier med motiv fra områdets historie. Restaurantens spesielle atmosfære har vært bakgrunn for filminnspillinger og motefotografer.

Hotel Gabelshus byr på en rekke rom med en gjennomført avslappende atmosfære. Hotellets bibliotek er innredet i en ærverdig stil hvor du kan koble av med en bok, se tv eller nyte et glass vin. Lokalet egner seg også godt for mindre møter. Hotellets restaurant er innredet med antikke møbler og beroligende farger. Etter et bedre måltid kan du nyte roen foran den åpne peisen.

Hotel Gabelshus byr på en lang og spennende historie. Den herregårdslignende bygget ble reist i 1912 og var opprinnelige et pensjonat. De tre første daglige lederne var kvinner, den ene mer spesiell enn den andre. Frøken Sommerfeldt som drev pensjonatet fra 1933-45 bodde selv i bygningen sammen med sine to pappegøyer. Hun var kjent for å la fuglene fly fritt i huset og røyket gjerne pipe sammen med gjestene.

 

Hotellets relax-avdeling byr på en avslappende atmosfære med komfortabelt interiør. Her finner du badstue, dampbad og eget rom for avslappning og sosialt samvær. Slapp av i våre komfortable stoler med et glass iskaldt vann og fersk frukt.

Hotellets spa-avdeling tilbyr en rekke spa-, wellness- og kroppsbehandlinger tilpasset ditt behov. Vi tilpasser behandlingen til din hudtype og individuelle ønsker.

Konferanse

Hotel Gabelshus byr på moderne og fleksible konferanselokaler med en unik historisk atmosfære. Hotellets konferansefasiliteter inkluderer 5 konferanserom med kapasitet på inntill 100 personer.

Alle konferanserommene er lyse, luftige og inkluderer det siste av tekniske løsninger for å sikre en problemfri konferanse. Legg ditt styremøte i det intime og koselige Gimle-rommet eller arranger en større konferanse i det romslige Skarpsno-rommet med naturlig dagslys fra de store vinduene.

Restaurant

I hotellets sjarmerende og nyrenoverte restaurant bor historien fortsatt i veggene. Nyt et bedre måltid eller ta en forfriskende drink i vår populære uteservering.

Restauranten er innredet i klassisk stil med antikke stoler og fascinerende lysekroner. Nyt et bedre måltid omgitt av store veggmalerier med motiv fra Gabelsgates unike historie.

Start dagen med vår fantastiske økologiske frokostbuffet som ble kåret til byens beste av lokalavisen. Her finner du også kaffe, te, isvann og fersk frukt hele dagen. Her kan du også innta vår populære ettermiddagsmat med hjemmebakte kaker og vår varierte kveldsmat.

Lokalene er meget godt egnet for private middager for små og store grupper. Vi tilbyr inntil 7-retters middager fra vår fisk- og skalldyrmeny. Legg ditt selskap til ett av våre tre selskapslokaler: Bibiloteket for inntil 24 gjester, Havestuen for inntil 42 gjester eller Bankettsalen for inntil 100 gjester.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 07:00-10:00
Lørdag – Søndag
kl. 07:30-11:00

Ettermiddagsmat
kl. 15:00-18:00

Kveldsmat
kl. 18:00-21:00

Clarion Collection Hotel Gabelshus

Gabels gt. 16 0272 Oslo Norge Telefon: +47 23 27 65 00
Fax: +47 23 27 65 60

 

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.