Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Bakeriet Trondheim

Trondheim, Norge

Velkommen til en rolig oase i sentrum av historiske Trondheim. Hotel Bakeriet ligger i den sjarmerende gamlebyen i Trondheim med kort avstand til byens varierte kulturliv. Opplev hotellets unike atmosfære preget av dets historie som bakeri.

Som gjest på Clarion Collection Hotel Bakeriet bor du i et historisk miljø preget av husets lange bakgrunn som bakeri. Opplev den unike atmosfæren med utstillinger og interiør fra hotellets rike historie.

Hotel Bakeriet ligger i Trondheims eldste handlegate i den sjarmerende gamlebyen med et variert utvalg av butikker og restauranter i nærheten. Med gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, Munkholmen og Kristianstens festning er du sikret et spennende opphold.

 

Hotellets vakre rom er fra 1800-tallet og var opprinnelig bakeriets arbeiderhjem. Selv i dag kan du våkne til duften av nybakt brød fra hotellets kafé.

Hotel Bakeriet byr på en lang og spennende historie. Huset ble bygd som et av Europas mest moderne bakerier etter de to store bybrannene i Trondheim på midten av 1800-tallet. 12000 personer fikk sitt daglige brød fra bakeri Halseth, som lenge var drevet av oppfinneren Adolf Halseth. Han var også kjent for å ha bygd eget kraftverk og en underjordisk elektrisk togbane med forbindelse til et lager et stykke unna.

 

Konferanse

Hotel Bakeriet i Trondheim byr på moderne konferanselokaler i historiske omgivelser. Vår erfarne stabb er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av store og små konferanser og møter.

Hotellets konferansefasiliteter byr på to konferanserom med total kapasitet på inntil 60 personer. Alle konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en problemfri konferanse.

Vi er også behjelpelig med å lage en sosial ramme rundt din konferanse i form av en koselig middag eller andre sosiale aktiviteter.

 

Relax & SPA

Hotellets relax-avdeling byr på en avslappende atmosfære med tilgang til badstue og dampbad. Her finner du også et beroligende rom med forfriskende drinker og en sosial atmosfære.

Fra relax-avdelingen har du tilgang til hotellets store og fantastiske takterrasse med en spektakulær utsikt over Trondheim og Trondheimsfjorden. Slapp av og nyt utsikten mens Hurtigruten legger til kai.

Vi forstår verdien av trening selv når man er på reise. På Hotel Bakeriet har du tilgang på vårt treningsrom mellom kl. 06:00 og 22:30. Her kan du trene både mosjon og styrke på tredemølle, sykkel eller multitreningsapparat. Hent ny energi mens du nyter utsikten over byen.

Restaurant

Hotellets matsal byr på en rolig og moderne atmosfære preget av hotellets unike historie. Matsalen ligger i byggets gamle bakgård med gamle bakeovner fra tiden huset ble brukt som bakeri.

Start dagen med vår fantastiske økologiske frokostbuffet. Kaffe, te, fersk frukt og isvann er tilgjengelig hele dagen. Vi byr også på ettermiddagsmat med vafler og hjemmebakt brød.

Hos oss finner du roen og følelsen av å komme hjem. Derfor byr vi på kveldsmat mellom kl. 18:00 og 21:00 hver kveld. Hos oss slipper du å bekymre deg for å bli sulten.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30-10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00-18:00

Kveldsmat
kl. 18:00-21:00

Collection Hotel Bakeriet

Brattørgata 2 7010 Trondheim Norge Telefon: +47 73 99 10 00
Fax: +47 73 99 10 01

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel Bakeriet uppmuntrar vi alla våra gäster att leva hälsosamt och aktivt liv, och erbjuder kartor över närliggande promenad- och löpspår.