Hotel Xpress, Oslo

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Xpress, Oslo

Oslo, Norge

Comfort Hotel Xpress Oslo er hotellet for japanske geishaer, italienske businessmenn, finske backpackerjenter og islandske rappere. Det er ikke deg? Not to worry! Hotellet er for alle de som vil ha et billig, urbant og effektivt hotell midt i Oslo

Comfort Hotel Xpress Oslo ligger nært alt som er gøy: gå på den konserten på Rockefeller, se det New York-bandet på Revolver. Eller spill Shuffleboard på Tilt med en kald Samuel Adams. Det tar deg fem minutter å gå til Oslo S.

Youngstorget gir deg det beste utgangspunktet for Oslo. Dag og natt.

Også dresskledde liker seg godt hos oss. Så lenge de kaster slipset når jobben er gjort. Og gymmen vår kan du stikke innom hele døgnet: tredemøller, step-maskiner, apparater og frivekter. Det er ikke så stort, men du verden så effektivt.

Vi vet at du liker å gjøre ting selv – når det tar mindre tid. På Comfort Hotel Xpress sjekker du inn online før ankomst. For eksempel på flytoget inn til byen. Telefonen er romnøkkelen din. Men ingen fare. Du kan også bruke automatene i lobbyen.

På den store touchscreenen i lobbyen legger vi i Stage Crew inn favorittene våre: de beste og billigste restaurantene, den nyeste baren, stedene dama di digger, byen saftigste club sandwich og mer til.

Den infoen finner du også på de mobile nettsidene våre.

I Hangouten kan du varme din egen mat. Her har vi bestikk og mikro. Eller ta med deg sushi fra ett av take out-stedene i området. Det passer fint for et uformelt møte med kollegaer og bekjente også.

Der kan du også drikke så mye gratis te og kaffe du vil, spille pinball og foosball. Langs langbordet finner du både folk som sender dagens siste mail og de som gjør seg klar til en tur på byen. Vi lover god musikk og god stemning.

Rommene er kompakte og smarte. Det er gratis nett overalt (koden får du i lobbyen).  En stor og flat tv henger på veggen.

Og hver morgen kan du få frokost på sengen til 85 kroner: sandwich, frukt, yoghurt og juice. (Legger du på 10 kroner, blir den jammen økologisk også.) Den henger på romdøra di fra klokka 7 i uka og fra 8 i helgene. Husk å bestille før 23 kvelden i forveien!

Vi også vet du ikke liker å betale for ting du egentlig ikke trenger. Vi kommer derfor ikke til å forstyrre deg på rommet. Det koster kr 100,- for at noen skal vaske rommet ditt. Eller 30,- kun for nye håndklær. Billigere for deg og mye bedre for miljøet.

Vi utnytter all plassen vi har. Det betyr at vi har lite lagringsrom – og må ta betalt for å holde på bagasjen din. På søndager trenger du ikke tenke på dette. Da skal man hvile og kose seg – utsjekk er derfor klokka 18.

Fra takterrassen har du fantastisk utsikt over Oslos skyline. Her kan du se Akerselva dele og forbinde byen alle elsker å hate. Soloppgangen etter en lang Oslo-natt er fantastisk. Har vi hørt.

Comfort Hotel Xpress Oslo er basen din i Oslo.

 

 

Comfort Hotel Xpress, Oslo

Møllergata 26 0179 Oslo Norge