Comfort Hotels

Hotel Kristiansand

Kristiansand, Norge

Sentralt i Kvadraturen i Kristiansand finner du et annerledes hotell. Et hotell ikke alle vil like, men mange vil elske.

Vaser store som mennesker, møbler fra italienske Arber, pop art-på veggene – alt dette og mer møter deg på Comfort Hotel Kristiansand. 

Mellom gågata Markens, flybussen, toget og ferjene har du et supert utgangspunkt for både jobb- og fritidsreiser.

Kommer du kjørende, parkerer bilen du i kjellergarasjen (ikke kjør bilen inn i lobbyen!). Det er ikke gratis, men du kan kan ta heisen rett opp i lobbyen eller til rommet ditt.

Comfort Hotel Kristiansand har sykkel du kan leie. I Kristiansand er det topp å bruke sykkel til å utforske byen. Og skal du i møter rundt i byen, går det raskere å sykle enn å sitte på med en taxi. Så det så.

På rommet har du gratis trådløst nettverk, et langt skrivebord og en tv på veggen. Her kan du enten bruke tida til å få flere ting unna. Eller bare flate ut og se en god film.

Skal du ta med barna i Dyreparken for å se Kaptein Sabeltann, har vi en god løsning: Fell ned køyesengene og vips – du har et familierom.

Gymmen vår har det du trenger for å kjøre en god økt. Løp og løft – vi har to tredemøller, to stepmaskiner, en for armer og bein pluss løse manualer. Du kan også bruke Elixia 50 meter borti gata. Som Comfort-gjest koster det 50 kroner gangen.

Må du dra tidlig, velger du «early bird»-frokosten: fra 5.30 kan du spise eller ta maten med deg. Varm frokost får du fra 6.30 på ukedagene.

I helgene har vi lang, lang frokost. Du får en knall start på dagen før du erobrer Palmestaden.  Og vi kan røpe at alle barna som besøker oss, finner noe de liker.

Hos oss finner du ingen ensom minibar. Vi vil heller at gjestene kommer ned i lobbyshopen. Du får raskere utsjekk, og kanskje er du så heldig at du treffer noen du kjenner. Eller noen du ikke kjenner?

Kristiansand er sommerbyen fremfor noen. Hva med en dag under palmene på Sørlandets kanskje fineste strand? Etterfulgt av reker og hvitvin på Bølgen & Moi. Der kan du høre bølgene skvulpe i bakgrunnen.

Byen har mye å gi. Cuba Life er et lite stykke Karibien i Kristiansand. De har både cubanske sigarer og cubansk kaffe. Og aller best smaker de sammen.

Frøken Larsen er café om dagen, bar om kvelden. «Frisk om sommeren og varm om vinteren» blir det sagt. Gode drinker og bra stemming har de i hvert fall.

Og vi må jo ikke glemme alle barnas favoritt: den skumle sjørøveren Kaptein Sabeltann.

Du må gjerne spørre oss hva som skjer. Og i lobbyen har vi gratis kaffe og te hele døgnet. De fire iMacene kan du bruke så mye du vil.

(Og hører du med oss, kan det jo hende du får en kristiansandshemmelighet eller to.)

Comfort Hotel Kristiansand er din base i Palmestaden.

 

I loungen du känner verkligen stadens puls och det är den perfekta platsen för att bara sitta och slappa efter en lång dags sightseeing i Kristiansand. Det är också den självklara platsen att sitta och arbeta på en av våra Mac-datorer med internet, eller ta med din egen laptop till loungen och ha en skön stund med en varm latte och stadslivet omkring dig.

Hotellet garanterar parkeringsplats utan förbehåll. Vid en extra avgift kan du använda parkeringen obegränsat under din vistelse. Hotellet har även cykeluthyrning.

Hotellet erbjuder konferensfaciliteter, gym och datorer med internetuppkoppling i lobbyn. En rik och varierad frukostbuffé, kostnadsfri ekologisk rättvisemärkt kaffe dygnet runt och gratis trådlöst internet ingår i rumspriset.

Konferens

Comfort Hotel Kristiansand erbjuder ett konferensrum med plats för 32 gäster.

Comfort Hotel Kristiansand erbjuder ett konferensrum med plats för 32 gäster med modern AV-utrustning och trådlöst höghastighetsinternet.

Konferensrummet är tillgängligt för mindre konferenser, möten och sammankomster, intervjuer och styrelsemöten.

Hjärtligt välkommen till våra konferenslokaler på Comfort Hotel Kristiansand.

Comfort Hotel Kristiansand

Skippergata 7-9 4666 Kristiansand Norge Telefon: +47 38 07 94 00
Fax: +47 38 07 02 43

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.