Comfort Hotels

Hotel Lipp Trondheim

Trondheim, Norge

Comfort Hotel Lipp er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til det byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie eller forretningsreise

Comfort Hotel Lipp er sentral beliggende i sentrum av Trondheim bare 500 meter fra Trondheim Sentralstasjon og 50 meter fra gågaten. Hotellet byr på gangavstand til havnen, flere museer og Nordre Gate med sine mange butikker. Du finner også et bredt utvalg av restauranter, barer og nattklubber i området.

Trondheim har en rekke spennende attraksjoner. Besøk Den Gamle Bybro eller Munkholmen, en tidligere fangeøy ute i fjorden med ruiner av festninger og et kloster.

Hotellet byr på en varm og hyggelig atmosfære med et moderne preg. Dette nyrenoverte hotellet byr på 36 moderne hotellrom, møtelokaler, restaurant og lobbyshop.

Som gjest hos oss kan du sove så lenge du vil på søndag uten å tenke på å måtte sjekke ut i tide. Her kan du bekymringsløst nyte byens spennende nattklubber, teater og restauranter til langt på natt. Sov lenge neste dag og nyt en sen søndagsbrunch med lekre økologiske alternativer frem til kl. 12:00. Hotellrommet har du frem til kl. 18:00 så du har god tid til en ettermiddagslur, et avslappende bad eller en spasertur før du forlater hotellet.

Romprisen inkluderer en rik og variert økologisk frokost med omelett og Fairtrade kaffe tilgjengelige hele døgnet. Det er også gratis trådløst internett på hele hotellet.

På Comfort Hotel Lipp kan du slappe av i rolig omgivelser omgitt av byens mange aktiviteter. Nyt den avslappende atmosfæren i restaurantens bakgård med en kaffe og hjemmelagd eplekake eller vår himmelske Oreo Cookie milkshake.

Comfort Hotel Lipp har egen restaurant, Graffi, hvor vi serverer klassiske grillretter som biff, kylling og hamburger men kan også friste med sandwich, salat og rundstykker.

Nyt utsikten over gågatene mens du inntar vår hjemmelagde cheeseburger eller slapp av i avslappende omgivelser i restaurantens lekre bakgård.

Restauranten er stilig innredet med mye bruk av sten og tre som skaper en koselig atmosfære. Her kan du velge om du vil sitte med utsikt over gågatene eller i mer rolige omgivelser inne i restauranten. Om sommeren er bakgården et populært sted å slappe av.

Restaurant Graffi serverer forskjellige grillretter til frokost. Velg mellom hjemmelaget hamburger, grillet kylling eller entrécôte, forskjellige sandwicher og salater, tilbehør og lekre desserter.

Åpningstider

Mandag – Lørdag
kl. 11:00 – 13:00
Søndag
kl. 13:00 – 22:00

Comfort Hotel Lipp

 

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Comfort Hotel Lipp

Thomas Angells gate 12B 7011 Trondheim Norge Telefon: +47 73 87 08 00
Fax: +47 73 87 08 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.