Comfort Hotels

Comfort Hotel Børsparken Oslo

Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen i Oslo sentrum: 25 min til Gardermoen, 1 min til Børsen. Og en ny gym som fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel Børsparken ligger i Kvadraturen. Fra hotellet har du umiddelbar tilgang til Flytoget, E18/E6, trikken og T-banen. Beliggenheten er likevel ikke den eneste grunnen til at du bør velge Børsparken.

For Comfort Hotel Børsparken er mer enn et hotell: I den åpne underetasjen finner du et helt nytt gym. Studioet kan måle seg med de beste i byen. Den profesjonelle treneren besøker oss ofte og kan tipse deg om effektive øvelser og hvordan du kan spise sunt på farten.

Og nå har Comfort Hotel Børsparken hatt en fullstendig make-over. Interiøret er nytt. Og annerledes. Alt for at du skal få et bekymringsfritt og smidig opphold.

Kaffe og te får du gratis hele døgnet, med trådløst nett overalt får du tingene gjort, og til den sunne frokostbuffeten kan du presse din egen juice.

Sjekker du inn selv, slipper du kø. Da rekker du å sende den mailen som skulle ha vært avgårde. Og kanskje slappe litt av på rommet også.

Fra takterrasen i 8. etasje ser du Oslos nye bydel Bjørvika reise seg. For de av oss som synes byutvikling er det mest spennende som finnes, er det lite som kan slå utsikten herfra.

Comfort Hotel Børsparken

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bilder Comfort Hotel Børsparken

 

Comfort Hotel Børsparken

Tollbugaten 4 0152 Oslo Norge Telefon: +47 22 47 17 17
Fax: +47 22 47 17 18