Comfort Hotels

Comfort Hotel Fosna Kristiansund

Kristiansund, Norge

Comfort Hotel Fosna er et moderne hotell i sentrum av Kristiansund med gangavstand til byens varierte kulturtilbud og historiske attraksjoner. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på byferie eller forretningsreise.

Comfort Hotel Fosna ligger sentralt plassert i sentrum av Kristiansund. Beliggende ved havneområdet og med gangavstand til shopping og attraksjoner er du garantert et spennende opphold.

I nærheten finner du Sørlandets Kunstmuseum, Oddernes Kirke og Kristianholms Festning samt den sjarmerende fiskebryggen og bystranden. Hotellet er en naturlig utgangspunkt for å utforske det naturskjønne området etter Atlanterhavsveien med sine mange øyer, svaberg, små broer og vakre utsiktspunkter.

På Comfort Hotel Fosna har et innbydende lobbyområde hvor du finner slappe av eller arbeide på egen eller hotellets datamaskiner med internett-tilgang.

Hos oss bor du i moderne og urbane omgivelser med gratis internett-tilgang og datamaskiner tilgjengelig for hotellets gjester. På hotellrommene finner du oppkoblingsmuligheter for iPod og datamaskin via flatskjermer.

Comfort Hotel Fosna har datamaskiner med internett til fri bruk av hotellets gjester. Her kan du sjekke epost, rutetider, åpningstider eller planlegge dagens aktiviteter. Ta deg en gratis kopp med Fairtrade kaffe mens du bruker våre datamaskiner.

Hotellet ble renovert i 2009 og fremstår i dag som et trendy storbyhotell med 53 lekre og lyse rom med alt av bekvemligheter. Det er også utendørs parkering på hotellets eiendom mot et lite gebyr.

Inkludert i romprisen får du økologisk frokostbuffet og Fairtrade kaffe tilgjengelig hele døgnet. Hotellet har også lounge, bar og terrasse med fantastisk utsikt over sjøen og havneområdet.

 

Comfort Hotel Fosna

Hauggata 16 6500 Kristiansund Norge Telefon: +47 71 57 11 00
Fax: +47 71 67 76 59

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.