Comfort Hotels

Comfort Hotel Ringerike Hønefoss

Hønefoss, Norge

Comfort Hotel Ringerike er et moderne hotell i sentrum av Hønefoss med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel Ringerike ligger sentralt plassert i sentrum av Hønefoss like ved byens populære foss. . Hotellet byr på gangavstand til Ringerike Museum, Riddergården og Hadeland Glassverk.

Comfort Hotel Ringerike er et ekte storbyhotell med 2 minutters gange til byens gågate og shoppingsenter. Du finner også en rekke restauranter, barer og caféer i området.

Hotellet byr på 82 store hotellrom med moderne bekvemligheter og stilig innredning. Noen av rommene er handikap- og allergivennlige.

Hotellet har egen restaurant, Bryggerikjelleren, som byr på en koselig atmosfære med to tilhørende coctailbarer. Romprisen inkluderer en deilig økologisk frokostbuffet og Fairtrade kaffe tilgjengelig hele døgnet.

 

Comfort Hotel Ringerike er det naturlige utgangspunkt for å oppleve Hønefossrevyen som spilles i seks uker hver sommer fra 1. juni. Revyen sees av 18000 personer hvert år. Revyen skaper en unik stemning på hotellet om sommeren.

Hotellets unike skjønnhetssalong, Comfort Beauty Clinique, byr på avslappende og forfriskende ansiktsbehandling. Salongen tilbyr også manikyr, massasje og ansiktsmassasje.

Comfort Hotel Ringerike, som bare kalles ”Hotellet” på folkemunne, byr på moderne konferanse- og møtelokaler samt fax og kopimaskin. Hotellet har også egen fitness-avdeling hvor du kan holde deg i form selv om du er langt hjemmefra. Utenfor hotellet finner du to store parkeringsplasser.

Restaurant

Comfort Hotel Ringerike har egen restaurant, Bryggerikjelleren, som består av 4 selskapslokaler med restaurant, bar og pub. Her spiser du i rustikke omgivelser med historie og sjel.

Bryggerikjelleren ligger i lokalene til det gamle Hønefoss Bryggeri fra 1854. Her serverer vi koldtbord, buffet, gourmetmat og mat med inspirasjon fra utlandet i hyggelige autentiske omgivelser.

Konferanse

Comfort Hotel Ringerike har moderne konferanselokaler med kapasitet på inntil 140 personer.

Alle våre lokaler er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Konferanseavdelingen har 10 møtelokaler i forskjellige størrelser, hvor den største har kapasitet på inntil 140 personer. Lokalene er lyse og moderne innredet med meget komfortable stoler.

Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av små og mellomstore møter og konferanser. Vi finner alltid den beste løsningen for styremøter, mindre konferanser, kick-off eller jobbintervju.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har tilrettelagt for pauser i vårt lobbyområde, lobbybar eller restaurant Bryggerikjelleren. Avslutt ditt møte eller konferanse med en velsmakende middag i vår sjarmerende restaurant.

Vi skreddersyr konferanse- og møtepakker etter dine ønsker og behov. En konferansepakke inkluderer konferanserom, AV-utstyr, prosjektor, trådløst internett, kaffe, te, isvann, fersk frukt, frokost og formiddagssnacks. En middag er alltid en god avslutning etter et lang møte.

 

Comfort Hotel Ringerike

Kongensgate 3 3510 Hønefoss Norge Telefon: +47 32 17 16 20
Fax: +47 32 12 72 05

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.