Comfort Hotels

Comfort Hotel Stavanger

Stavanger, Norge

Sentralt plassert i Stavanger by midt mellom hvitvinen og rekene i Vågen, spaserturen rundt Breiavatnet og bil, buss, båt og taxi finner du Comfort Hotel Stavanger.

Det bynære hotellet Comfort Hotel Stavanger er for deg som enten er i byen for business eller ønsker et sentralt og bra hotell til helgeturen til Stavanger. 

Uansett om du skal til Forus i et viktig møte eller treffe gamle studiekamerater over et glass eller to, har du alt trenger på Comfort Hotel Stavanger.

For deg på helgetur gir Stavanger mye å velge imellom. Gjemt litt bak lysløypa i Vågen finner du den alternative trekanten Gnu, Cementen og Checkpoint Charlie. Eller så kan du meske deg i Cardinals ølutvalg. – Norges største, sier de. Prøv selv, det ligger bare 300 meter unna.

I 3. etasje finner du Klubbrommet. Her kan du se de store kampene i Champions League på storskjerm. Du kan også spille backgammon og sjakk. Nøkkelen får du i resepsjonen. Ta med deg en øl og litt godt å spise fra lobbyshopen. Og kanskje treffer du en gammel kompis?

Alle andre gjør det, og det er det en grunn til: På Preikestolen er du kongen på haugen. Eller forestill deg at du står på Kjeragbolten og kjenner suget fra Lysefjorden 1000 meter under deg. For å komme deg dit, tar du ferje til Tau og bil eller buss videre. Ikke glem fjellskoa!

Skulle de bli igjen hjemme, kan du hoppe på et fjordcruise og flyte innover fjorden. De behagelige båtene finner du ved Fiskepirterminalen, ikke langt fra hotellet.

I helgene kan du spise sein frokost til 11. Les avisene, forsyn deg av buffeten og planlegg hva du skal bruke dagen til. Eller ikke planlegg noe som helst. Vi lover deg uansett en god start på dagen. Og vi har et spesielt frokostbord for de aller minste.

Kaffemaskinen i lobbyen gir deg organisk og nytrukken kaffe hele døgnet. Den kan du drikke i lobbyen, på rommet eller ta den med deg. Det koster ingenting. Ta deg en kopp mens du sjekker mail via det trådløse nettet.

 

På søndager trenger du ikke bry deg om å komme deg ut av hotellet før du har gnidd søvnen ut av øynene. Utsjekk er først klokka 18.

Bli midtpunktet i Stavanger. Besøk Comfort Hotel Stavanger.

 

Comfort Hotel Stavanger

Klubbgaten 3 4013 Stavanger Norge Telefon: +47 51 20 14 00
Fax: +47 51 20 14 01

WeCare

WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.