Comfort Hotels

Comfort Hotel Union Brygge Drammen

Drammen, Norge

Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge ligger midt i nye Drammen. Union Brygge langs Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. Og med dette hotellet har drammenserne god grunn til det.

Comfort Hotel Drammen Union Brygge er hotellet Petter Stordalen åpnet med å knuse en brennende gitar.

Drammen by har stått opp. I Drammenselva hopper laksen, Aass lager Norges beste øl, barnevognene triller langs strandpromenaden – og nå sier drammenserne at de kommer fra Drammen. Med et smil.

I rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge er det fire suiter. Den første er hvit. Beatles-suiten henter inspirasjon fra The White Album fra 1968. Sanger som Back in the U.S.S.R. og While My Guitar Gently Weeps har du å kjenne igjen.

Den andre har gardiner av jern. AC/DC-suiten er skapt for deg som skal på en bråkete konsert.

(Den tredje suiten hyller gambleren, den fjerde feirer hippien.)

På åttitallet var Drammen rockebyen fremfor noen. Den tida kommer nå tilbake. Union Scene er Drammens storstue og ligger like ved hotellet.

Og skal du se laget ditt borte mot Godset på Marienlyst, er Hotel Comfort Union Brygge stedet for deg som vil ha mer enn et hotell.

Når du kommer inn i lobbyen, møter du en lang rekke med iMac. Føler du nettsuget, er det bare å slå seg ned med en kopp americano. Eller du kan sette deg i loungen og deg med telefonen via det trådløse nettet. Alt gratis.

Møterommene har navn som The River og Zeppelin. Gymmen er topp moderne. Frokostbuffeten har økologisk mat. Og på søndager kan du pleie kroppen til klokka 18 før du sjekker ut.

Velkommen til nye Drammen. Prøv Comfort Hotel Union Brygge.

Konferanse

Comfort Hotel Union Brygge har moderne møte- og konferansefasiliteter i moderne og trendy omgivelser med kapasitet på inntil 70 personer. Med tre spennende møtelokaler er vi det naturlige valg for møter, konferanser, kick-off og andre arrangement.

Alle lokalene er utstyrt med komfortable stoler og det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middager, drikkevarer og sosiale aktiviteter.

Vi har tre møtelokaler; The River med plass til 16 personer, Led Zeppelin med plass til 70 personer og H2H med plass til 12 personer.

Comfort Hotel Union Brygge

Grønland 68 3045 Drammen Norge Telefon: +47 32 21 70 00

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.