Comfort Hotels

Comfort Hotel Stockholm

Stockholm, Sverige

Et moderne businesshotell som gir deg mye for pengene. Med 1 minutt til Central-stationen med både busser og tog har du basen i byen som alltid fanger trendene først. Supersentralt ved flytoget Arlanda Express.

Du lander på Arlanda og hiver deg på flytoget Arlanda Express. 20 minutter senere står midt i byen og utenfor døra til Comfort Hotel Stockholm. Nærmere kommer du ikke flyplassen – uten å bo på Arlanda.

Train in. Train out.

Uansett om du skal på shopping spree i Nordens beste handleby, lande den hårete kontrakten eller bare er der for å ha det fett, er Comfort Hotel Stockholm det eneste stupebrettet du trenger.

Vi har noen rom uten vinduer. Men du får ikke klaus av den grunn. Den japanske lysveggen lyser opp rommet. (Og den japanske vindguden Fūjin blåser inn frisk fjelluft. Nei da, men klimaanlegget er hur bra som helst.) Du får en fin natt der også – noen av gjestene våre kommer gjerne tilbake til de “vindufrie” rommene. Men ber du om rom med vindu, får du det.

Rommene har en enkeltseng på 105 cm. Det finnes en ekstra seng som du kan felle ned fra veggen. Alle har skrivebord, dusj, toalett og gratis trådløst nett. Her kan du hente deg inn før den store byturen – eller få gjort enda en liten ting før det neste møtet.

Kommer du kjørende? Hos oss kan du parkere inne like rundt hjørnet. Det er ikke gratis, men du verden hvor praktisk.

Frokosten er feit. I betydningen bra. Lyst og mørkt brød, melon, ananas, epler, eggerøre, bacon og mye mer.

 

I lobbyen finner du også gratis te og kaffe. Koble deg på det trådløse nettet, slapp av med noe godt i glasset og gjør researchen for kvelden.

Liker du trene? Liker du dampbad? Vi har begge deler. Eller… Det er ikke helt sant. Men 5 minutter unna finner du ett av Nordens flotteste hotell: Clarion Hotel Sign. Og der har du tilgang til både gymmen og spaet.

Ved å gjøre det enkelt holder vi prisene nede. Og du får mer igjen til å forføre Stockholm by.

Har du tenkt å skåle i champagne på Stureplan? Eller å fange din første Michelin-stjerne hos Mathias Dahlgren (som har to)?

Eller dra til Söder og drikke hveteøl, grave i LP-sjappene før du svinger innom en vintage-butikk på jakt etter en hatt eller to?

Comfort Hotel Stockholm er lagom slik at du blir lyx.

 

Adress

Kungsbron 1 11122 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 56 62 22 00
Fax: +46 (0)8 56 62 24 44

Comfort Hotel Stockholm har en tydlig ställning när det gäller hälsa och det är därför du alltid hitta hälsosamma och ekologiska alternativ på frukostbuffén. I lobbyshoppen har de bytt fastfood mot läckra sallader, soppor och juicer.

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.. I hotellet lobbyshop har vi erstattet fastfood med deilige salater, supper, smoothies og juice.