Hotel Square Stavanger

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Square Stavanger

Stavanger, Norge

Comfort Hotel Square er et annerledes hotell midt i Stavanger sentrum. Ned trappen og ut døren, og du står midt i byen. Flybussen stopper 300 meter unna, og hurtigbåtene fra Bergen og Haugesund ankrer opp ved. Enten hater du oss, eller så elsker du oss.

Comfort Hotel Square i Stavanger gir deg valuta for penga: Flybussen stopper 300 meter unna. Ned trappen og ut hotelldøren, og du står midt i byen.

For deg som liker å holde deg i form, har vi en topp moderne gym. Og er du tidlig på’n, rekker du en treningsøkt før du kaster deg over den deilige og økologiske frokosten. Med en organisk americano.

Ernæring er viktig. Det skal være sunt – og godt. Frokosten kan du også ta med deg. Og tar du helgen i Stavanger, serverer vi dagens viktigste måltid litt lengre. Lørdager til 11 og søndager til 12. Og den som vil ha det, får en god, gammeldags clogger: egg og bacon.

Nevnte vi at du kan sove så lenge du vil på søndag? (I en dobbeltseng fra Duxiana gjør man gjerne det.) Utsjekk klokka 18.00.

På taket av Comfort Hotel Square er du på toppen av oljehovedstaden. Herfra ser du byen puste: dresskledde konsulenter som snakker fort i handsfree, hurtigbåter som glir inn og ut av byen, og blide siddiser som diskuterer bil. Mens du slapper av på en gressplen med solen i ansiktet og drinken i hånden.

Med en utsökt blandning av stilrena skandinaviska möbler och spännande konst från New York, har Comfort Hotel Square en urban atmosfär med allt vad som hör till storstadslivet. Gym, hälsosam mat, cool musik, konst och design. Hip inredning, starka färger och den senaste tekniken gör att du känner dig nära, och mitt uppe i allt.

Takterrass
På toppen av Comfort Hotel Square finner du Stavangers mest spektakulära takterrass. Sitt bekvämt i sköna terrass möbler på taket och njut av stadnsbilden från toppen. Takterrassen är en oas med en fantastiskutsikt över en stor del av Stavanger.

Slå dig ner på eftermiddagen med kaffe och kaka eller njuta av en kall och uppfriskande drink före maten. Restaurang Food Story erbjuder en meny med fantastiska spanska tapas och matberättelser som du inte får missa.

Detta hotell har en reception öppen dygnet runt, ett gym och gratis eftermiddagskaffe och frukostbuffé.

Comfort Hotel Square Stavanger Matsal
Food Story

Comfort Hotel Square har egen restaurant, Food Story, som har focus på den gode smaksopplevelsen. Vi henter inspirasjon fra hele verden og råvarene er gjerne økologiske og fra lokale leverandører. På hotellets takterrasse kan du bestille fra vår spennende tapas-meny eller prøve våre italienske sandwicher og supper fra hele verden.

Når våre dedikerte kokker lager mat handler det ikke bare om å bli mett. Her handler det om opplevelsen av å leve. Food Story prøver å kalle frem historien til maten gjennom å bruke råvarer fra lokale produsenter eller der hvor varen kommer fra. Vi får oliven fra Navarra og Manchego-ost fra Don Quixotes hjemby. Vår filosofi er at matens historie gjør maten rikere.

Til lunsj serverer vi forskellige tapasmenyer, salater, supper, pastaretter og kylling. Her serverer vi også vår økologiske frokostbuffet med alt hva hjertet kan begjære. Her finner du blant annet salami fra det lokale Idsøe-slakteriet og røket laks fra Mikal Laks, et familieeid røkeri i Ryfylke.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:00 – 10:00
Lørdag
kl. 06:00 – 11:00
Søndag
kl. 06:00 – 12:00

Lunsj
Mandag – fredag
kl. 11:00 – 16:00
Lørdag
kl. 12:00 – 16:00

Søndagsbrunsj
kl. 13:00 – 17:00

Middag
Mandag – Lørdag
kl. 16:30 – 22:00

Comfort Hotel Square Stavanger Utsikt
Konferanse i Stavanger

Comfort Hotel Square har moderne konferanse- og møtefasiliteter. Vi har to konferanse- og møtelokaler utstyrt med komfortable stoler og det aller siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av konferanser, styremøter eller jobbintervju.

Vi tilbyr konferansepakker som inkluderer morgenkaffe, deilig frokost, ettermiddagskaffe og te samt isvann og fersk frukt i møtelokalet.

 

Comfort Hotel Square

Løkkeveien 41 4008 Stavanger Norge Telefon: +47 51 56 80 00

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.