Comfort Hotels

Hotel Jazz Borås

Borås, Sverige

Comfort Hotel Jazz er et moderne hotell i sentrum av Borås med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på byferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel Jazz ligger i sentrum av Borås med kort avstand til byens varierte kulturliv. Se den store statuen av Pinnochio i enden av Allégatan eller ta deg en svømmetur i Stadsparkbadet, et innendørs badeland. Du finner også Sveriges nest største dyrepark, Borås Djurpark, bare 2 kilometer unna.

Comfort Hotel Jazz byr på en harmonisk atmosfære preget av kunst, design og jazzmusikk. Alle våre hotellrom ble renovert i 2005 og fremstår i dag som lyse, luftige og stilfulle med skandinavisk design. Den nordiske stilen understrekes med utbredt bruk av ek og bøk i interiøret. Du finner også bokhyller og bøker som danner en hjemmekoselig stemning.

Comfort Hotel Jazz er et moderne designhotell med designmøbler som Mies van der Rohes Barcelona-stol og Arne Jacobsens klassiker Myren. Hotellet har fått sit navn fra Bengt H. Malmquists fantastiske jazz-fotografier, som pryder veggene i trappeoppgangen til hotellrommene.
På Comfort Hotel Jazz kan du slappe av i vår nyrenoverte relax-avdeling med badstue eller holde deg i form i vår fitness-avdeling. Her finner du helt nye treningsmaskiner som tredemølle, crosstrainer og treningssykkel.

Hotellet serverer også velsmakende mat i vår sjarmerende restaurant med pub.

Comfort Hotel Jazz Boras Relax
Relax-avdeling

Comfort Hotel Jazz i Borås har en helt nyrenovert relax-avdeling med stor badstue hvor våre gjester kan slappe av etter en lang dag med sightseeing eller møter.

Her kan du nyte hvordan varmen i badstuen løser opp muskler og frisker opp hodet. Avslutt besøket i badstuen med et forfriskende iskaldt boblebad. Relax-avdelingen byr på komfortable og moderne møbler hvor du kan slappe av med et magasin eller se nyheter på flatskjerm.

I fitnett-avdelingen finner du helt nye treningsmaskiner som multi-treningsmaskin, tredemølle og spinningsykkel. Hold deg i form i vår fitnessavdeling selv om du er langt hjemmefra.

Boras Brasseriet
Brasseriet

Brasseriet på Comfort Hotel Jazz i Borås er en populær à la carte restaurant med en blanding av internasjonale og tradisjonelle svenske retter. Brasseriets pub er et populært sted på weekenden og uteserveringen er godt besøkt om sommeren.

Prøv husets pastarett med oksefilet, en grillet laksefilet eller en klassisk rekesalat. Restauranten har frokostbuffet med kjøttretter, pizza, suppe, kaffe, brød og salat inkludert i prisen. Her serverer vi også vår populære After-Work meny.

Brasseriet er en populær pub hvor vi serverer forfriskende drinker. Om sommeren arrangerer vi ofte konserter og uteserveringen fylles av festglade mennesker.

Åpningstider

Mandag – Torsdag
kl. 11:30 – 14:30
kl. 17:00 – 01:00
Fredag
kl. 11:30 – 14:30
kl. 17:00 – 02:00
Søndag
Stengt

Comfort Hotel Jazz Boras Conference
Konferanse i Borås

Comfort Hotel Jazz i Borås byr på moderne konferanselokaler med kapasitet på inntil 32 personer i kino-oppsett.

Konferanselokalene egner seg godt for mindre konferanser, møter, jobbintervju og styremøter.

Vi tilbyr konferansepakker som inkluderer gratis trådløst internett, whiteboard, flipover, projektor, skrivemateriell, isvann og frukt. Det er også mulig å inkludere frokost eller en middag hvor man kan slappe av, mingle og nyte god mat og drikke.

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Comfort Hotel Jazz

Allègatan 21 50332 Borås Sverige Telefon: +46 (0)33 100 020
Fax: +46 (0)33 411 882

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.