Comfort Hotels

Comfort Hotel Holberg Bergen

Bergen, Norge

Comfort Hotel Holberg er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Med 5 min fra Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Bergen: treff turistene på Bryggen eller del en god flaske på Pingvinen i Vaskerelven.

Comfort Hotel Holberg ligger i Bergens eldste bilfrie gate, Strandgaten. Bergenserne kaller den bare for Gågaten.

Her finner du over 40 uavhengige og selvstendige butikker: kaffe og designerklær, gamle kokebøker og retro tekopper, safran og chili.

Fra takterrassen på Comfort Hotel Holberg kan se du solen gå ned over det bergenserne mener er verdens fineste by. Derfra ser du de små trehusene som er bygd tett-i-tett i trange, brosteinsbelagte gater. Og kanskje tar du deg et glass sangria fra tapas-restauranten.

Fra den gamle handlegaten ligger Bergen for dine føtter. Det myldrende kafelivet på Engen og Ole Bulls plass ligger noen få minutter unna. Eller du kan ta deg en historisk reise blant trehusene på Nordnes. Bergen har mye å by på for den som våger seg utenfor allfarvei.

I møtet med Bergenseren treffer man all energi man kan få. Kom innom tapasrestauranten og velg akkurat de 10 rettene du vil ha. Det kommer godt med.

Etterpå kan du roe ned på de smarte og kompakte rommene: De har alle gratis wifi, en god Svane-seng og en veggmontert tv.

Comfort Hotel Holberg er det smarte valget.

Comfort Hotel Holberg byr på moderne møte- og konferansefasiliteter med kapasitet på inntil 60 personer.

Konferanse

Alle konferanserommene er utstyrt med komfortable stoler og det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. I hotellets flotte lobby er det plass for pauser og mingling med snacks eller en kopp kaffe.

Vi tilbyr konferansepakker som inkluderer møtelokaler, isvann, frukt, kaffe, te og eventuell frokost. Etter en krevende konferanse kan vi tilrettelegge for en hyggelig avslutning med middag på hotellets restaurant.

Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av små og mellomstore møter og konferanser. Våre lokaler er godt egnet for heldagskonferanser, styremøter, forelesninger og jobbintervju.

Restaurant

Chilli Bar & Restaurant på Comfort Hotel Holberg er kjent for sin fantastiske hjemmelagde tapas. Her finner du både frokost og kveldsmat fra vår à la carte meny og forskjellige temakvelder med bla. lekkert fiskebord.

Når været tillater det kan du nyte maten på hotellets sjarmerende takterrasse eller i restauranten som har egen fiskedisk. Her kan du se råvarene og komponere din egen meny.

Chilli Bar & Restaurant vektlegger bruk av kortreiste og lokale råvarer. Fisken kommer fra fjordene rundt Bergen og kjøttet er fra Vestlandet.

Her serveres vår økologiske frokost og lunsj med inspirasjon fra middelhavet. Kos deg med pizza, pasta, nachos, spansk omelett, spanske kjøttboller, salat og forskjellige hamburgere.

Åpningstider

Middag
Mandag – Lørdag
kl. 11:00 – 22:30
Søndag
kl. 12:00 – 22:30

Frokost
Mandag – Lørdag
kl. 06:30 – 09:30
Søndag
kl. 06.30 – 11:00

Restauranten har totalt 130 sitteplasser, eget selskapslokale og møterom.

Comfort Hotel Holberg

Strandgaten 190 5004 Bergen Norge Telefon: +47 55 30 42 00
Fax: +47 55 23 18 20

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.