Comfort Hotels

Comfort Hotel Park Trondheim

Trondheim, Norge

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell sentralt beliggende i sentrum av Trondheim. Hotellet byr på gangavstand til Erkebispegården, Nidarosdomen og Munkholmen, en liten øy utenfor Trondheim. Du finner også en rekke restauranter, barer og butikker i nærheten.

Comfort Hotel Park er et sjarmerende og moderne storbyhotell med 120 hotellrom, hvorav 20 er unike suiter. I hotellets toppetasje finner du vår relax-avdeling med utendørs boblebad og en badstue hvor du kan hente ny energi etter en opplevelsesrik dag eller en krevende konferanse.

Som konferansehotell byr vi på moderne møte- og konferansefasiliteter med gratis trådløst internett, fax og kopimaskin. Nyt en drink i baren, en deilig middag i restauranten og vår store økologiske frokostbuffet som er inkludert i romprisen.

Takterrasse
På Comfort Hotel Park har en deilig takterrasse for våre gjester. Nyt utsikten over Trondheim og det grønne området bak hotellet.

Konferanse

Comfort Hotel Park har moderne og innbydende møte- og konferansefasiliteter med kapasitet på inntil 70 personer.

Alle møte- og konferanselokaler har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. I vår flotte konferanselobby kan du ha pauser og mingle. Her finner du også snacks og kaffe.

Vi tilbyr egne konferansepakker som inkluderer møtelokaler, isvann, fersk frukt, kaffe, te og eventuelt frokost. Vi kan også tilrettelegge for en koselig middag i vår restaurant som en fin avslutning på en krevende konferanse.

Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av store og små møter og konferanser. Lokalene er egnet for heldagskonferanser, styremøter, foredrag og jobbintervju.

Adress till Comfort Hotel Park

Prinsensgate 4 A 7012 Trondheim Norge Telefon: +47 73 83 39 00
Fax: +47 73 83 39 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.