Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Vøringfoss Eidfjord

Eidfjord, Norge

Quality Hotel & Resort Vøringfoss ligger innerst i Hardangerfjorden omgitt av ruvende fjell, billedskjønne fjorder og fascinerende fossefall. Opplev det beste av urørt norsk natur i gangavstand fra et av Norges mest fasjonable hoteller.

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss ligger som en hvit perle i den mektige naturen som setter sitt unike preg på stedet.

Beliggende helt i vannkanten ved den dypblå Eidfjorden med naturperlen Hardangervidda nasjonalpark som nærmeste nabo byr hotellet på nærkontakt med naturen. Hotellet har vært i drift siden 1889 og kan by på en historisk og avbalansert atmosfære i naturlig omgivelser.

Beliggende bare 4.5 timer fra Oslo og 2.5 timer fra Bergen er det ikke langt å reise for deg som ønsker et hotellopphold av de sjeldne. Den storslåtte naturen utenfor hotellet gir næring til den personlige service og beroligende atmosfære du finner innenfor våre vegger. La deg inspirere og forundre over en uovertruffen natur fra hotellets mange og lyse rom.

 

Quality Hotel Resort Voringfoss Restaurant
Smak av kysten

Hos oss er det naturlig å satse på sjømat da de lokale mattradisjonene i indre Hardanger er kjent for sin høye kvalitet.

Kunnskap om eksisterende matkultur og nye måter å tilberede sjømat på fører til at vi kan utnytte de lokalt tilgjengelige råvarene på nye og spennende måter – med uvanlige kombinasjoner og spennende smaker.

På kjøkkenet finner du engasjerte og dyktige kokker som skaper kulinariske opplevelser med høy internasjonal standard. Menyene er satt sammen for å gi matglede og overskudd til å utfordre naturen som ligger tilgjengelig rett utenfor døren.

Som medlem av det kulinariske nettverket ”Smak av kysten” kan du glede deg til en smaksopplevelse som bare norske råvarer kan by på. Vi satser på kortreist og økologisk mat slik at du kan nyte maten uten dårlig samvittighet.

Quality Hotel Resort Voringfoss Conference
Konferanse

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss er tilrettelagt for gjennomføring av konferanser med inntil 250 deltagere. Med 3 møterom og 10 grupperom er vi behjelpelige med alle typer arrangement. En konferanse hos oss skaper en unik ramme for kreativt og inspirerende arbeid.

 

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

5786 Eidfjord Norge Telefon: +47 53 67 41 00
Fax: +47 53 67 41 11

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.