Quality Resorts

Quality Spa & Resort Kragerø Stabbestad

Stabbestad/Kragerø, Norge

Quality Spa & Resort Kragerø ligger majestetisk plassert på solrike Stabbestad kun et par timers kjøretur fra Oslo. Med vakker natur og skjærgårdsidyll rett utenfor døren er dette en av Norges flotteste spa- og golfhoteller.

Quality Spa & Resort Kragerø byr på en unik hotellopplevelse i fantastiske omgivelser. Utenfor døren ligger et 10 mål stort strandområde og 18-hulls golfbane. Innenfor døren venter spennende nordisk design og forfriskende spaopplevelser.

Hotellets gjennomgående stilfulle interiør skaper en avslappende ramme rundt ditt opphold. I tillegg til et mangfoldig spatilbud finner du treningsstudio, innendørs og utendørs svømmebasseng, steamrom, boblebad og badstue. Etter en krevende dag på golfbanen kan du avslutte dagen med et bedre måltid i vår lyse og romslige restaurant.

Vi vet at en vellykket konferanse krever mer en smidighet og moderne AV-utstyr. I tillegg til effektive konferanselokaler kan vi tilby aktiviteter i vakker natur, stilfullt design og inspirerende utsikt som gir ekstra energi for et vellykket arrangement. Vi skreddersyr konferansepakker tilpasset deres behov.

Quality Spa Resort Kragero Pool
SPA

Vann og natur står sentralt i spaopplevelsen og går igjen i alt fra behandlingene og aktivitetene til maten og miljøet. Spa har med tiden utvidet seg til å omfatte mer enn bare varme kilder og badstue, og et spaopphold kan være alt fra en halvtimes ansiktsmassasje til weekend på spahotell med opphold og behandling.

Vår filosofi er at oppholdet fra du kommer til du drar skal være en nytelse for sansene. Hotellet har vunnet pris for sin arkitektur. Med banebrytende rammer, og med et interiør i harmoni med terreng og utsyn, har vi lyse, innbydende arealer som kan gi deg et lite pustehull i en travel hverdag.

Et spa-opphold er mer enn et boblebad og myke hender – balansert trening er også en viktig del av opplevelsen. Det beste av utstyr, med bl.a. Kinesis – en metodikk inspirert av urgammel asiatisk kultur, gir en helt ny treningsopplevelse.

Vi bruker produkter fra både Dermologica og Thalgo i våre behandlinger.

Fasiliteter:
Behandlingsrom for kropp og sjel
Basseng/boblebad ute og inne
Dapbadstue
Tørrbadstue med fjordutsikt
Caledarium
Kinesis og mentaltrening
Treningssenter
Termospa

Våre åpningstider:
Spa behandling:
Mandag-Fredag
kl 12.00-20.00
Lørdag
kl 10.00-19.00
Søndag
kl 09.00-15.00

Quality Spa Resort Kragero Konferens
Konferanse

Quality Spa & Resort Kragerø byr på fleksibel konferanseavdeling med det siste av tekniske løsninger. Vår Messehall på 500 kvadratmeter kan tilpasses alle typer arrangementer.

Hotellets erfarne og hjelpsomme stab er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av ditt arrangement. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før det oppstår for å sikre en vellykket konferanse.

Aktiviteter

Vi tilbyr en rekke aktiviteter for å skape en sosial ramme rundt konferanse. Vi ønsker at ditt arrangement skal huskes både for opplevelsen og de gode ideene:

KonferanseSpa

Hotellets spaavdeling er tilgjengelig for tilpassede behandlinger for konferansegjester. Vi tar med massasjestoler på stranden eller i konferanserommet. Dette er en morsom og sosial aktivitet hvor alle i gruppen er med hele tiden. La hele gruppen få nyte en behandling i kabinett. Våre 25 minutters behandlinger vil gi deltakerne en avslappende og god smak av SPA. Passer spesielt godt som oppstart for arrangementet.

TermoSpa

Dette er vårt unike vinterkonsept, som vi gleder oss over å kunne dele på mørke høst- og vinterkvelder. Etter stengetid åpnes dørene til Kragerø Spa eksklusivt, og dere blir møtt til lun stemning med levende lys, tapas og musikk. Utendørs boblebad, unik badstue, kaldkulp og oppvarmet langbord legger til rette for en minneverdig opplevelse.
Nyt den spektakulære utsikten over Kragerø-skjærgården ”by night”. Hver deltaker får egen badekåpe og tøfler.

Yoga

En time der vi lærer å sette kroppen, sinnet og sjelen i balanse. Yoga hjelper deg å øke energinivået og løse opp spente muskler. Gir et rolig, fokusert sinn og en sterk og smidig kropp.
Maks 20 personer pr. time.
Quality Spa Resort Kragero Dinner
Restaurant

Et besøk i vår restaurant er en naturopplevelse i seg selv. Gjennom 8 meter høye vinduer opplever du en fantastisk panoramautsikt over Kragerø`s vakre skjærgård.

Vi jobber for å kunne tilby et av de beste kjøkken i Norge. Vår meny bygger på sunnhet og helse – selveste grunnpilarene i spafilosofien. Sammen danner de ingrediensene til det nye spa-kjøkkenet på Quality Spa & Resort Kragerø.

Hotellets nærhet til både sjø og skog bidrar til å gi menyen en balansert blanding av både viltkjøtt og sjømat.

Kragerø`s skjærgård oppleves gjennom 8 meter høye glassvinduer.

Spa-kjøkken oppfattes ofte synonymt med strenge dietter og beskjedne retter. Slik er det ikke. Vårt kjøkken er opptatt av at man skal kunne spise godt og mye, men også at man skal spise riktig. Kun friske og sunne råvarer kommer på kokkenes meny, der hver rett blir nøye planlagt for å utfylle hotellets ideologi.

Adress till Quality Spa & Resort Kragerø

3788 Stabbestad/Kragerø Norge Telefon: +47 35 97 11 00
Fax: +47 35 97 11 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.