Quality Resorts

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu, Norge

Quality Hotel & Spa Holmsbu åpnet sommeren 2003 som Norges første spa- og livsstilshotell. Vakkert beliggende helt nede i fjæra mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen er hotellet et eget lite samfunn der sunn livsstil og lekkert design møtes.

Quality Hotel & Spa Holmsbu er naturlig plassert blant vakre sandstrender, sjarmerende sørlandsvillaer og koselige sjøboder. Med egen sandstrand, brygge og marina er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med naturens elementer. Opplev eventyrlig natur og eksklusiv velvære bare én times kjøretur fra Oslo.

Vi sørger for et hotellopphold som både stimulerer din estetiske sans og kroppens behov for velvære. Vi byr på en helhetlig spaopplevelse som pleier kroppen både fysisk og psykisk. Hos oss blir du ren som i Tyrkia, myk som i Brasil og fredfull som i Nirvana.

Vårt spa-anlegg byr på 12 delikate behandlingsrom, dampbad, badstue med utsikt over fjorden, kaldkulp, innendørs og utendørs boblebad og svømmebasseng, massasjedusjer og treningsstudio.

Våre 183 rom fordeles på 52 rom/suiter i hotellet og 131 rom i idylliske villaer og sjøboder. Egen gjestebrygge og sandstrand gjør hotellet lett tilgjengelig med båt, og sjøveien fra Oslo tar ca. 1 time og 15 minutter.

I tillegg til en fantastisk spa har vi kapasitet for opptil 250 personer i våre konferanselokaler. Vårt spa- og konferansekonsept opplever en økende etterspørsel og anbefales dersom man vil skape en motiverende ramme rundt møter og samlinger.

Du vil elske vårt spa-anlegg like mye som World Travel Awards, som kåret oss til landets beste spahotell.

Ofte skal det ikke så mye til for å slappe av. En rolig spasertur etter bryggekanten med spatøflene på. En god kaffe latte eller en god vin og en runde innom Holmsbus mange gallerier er ofte nok til å finne roen her.

Quality Spa Resort Holsmbu Restaurant
Kulinarisk opplevelse

Quality Spa & Resort Holmsbu byr også på en unik kulinarisk opplevelse i vakre omgivelser. Gjennom store vinduer oppleves nærheten til havet uansett hvor i restauranten du befinner deg.

Fisk og skalldyr er blant våre spesialiteter men vi tilbyr også mange gledelige smaksopplevelser hentet fra andre land.

Thornestuen i ærværdige Villa Holtnes kan bestilles til lukkede selskaper.

Quality Spa Resort Holsmbu Konferens
Konferansefasiliteter

Quality Spa & Resort Holmsbu tilbyr moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter for alle behov. Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med utsikt mot fjorden.

Våre konferanserom egner seg for alle anledninger – fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i strandlige omgivelser. De største rommene kan bygges om, deles opp og tilpasses behovene til krevende møter, mens våre mindre lokaler byr på profesjonell intimitet.

For å få maksimalt ut av det faglige er det viktig å gi deltakerne dine energi og overskudd. På Quality Spa & Resort Holmsbu har vi skreddersydd en konferansepakke som ivaretar dette for alle våre kursgjester.

Konferansepakken
inkluderer:

  • Overnatting
  • Frokost
  • Lunsj
  • Middag
  • Konferanserom med Spa-atmosfære
  • Energipause
  • Badekåpe og tøfler
  • Inngang til Holmsbu Sp
Quality Spa Resort Holsmbu Bad
SPA

Våre dyktige terapeuter vil ta godt vare på deg for å gi deg den beste totale spaopplevelse i avslappende omgivelser. Når du har sjekket inn anbefaler vi et besøk i vår Sparesepsjon. Den finnes i 2. etasje. Der vil du få informasjon og muligheten til å orientere deg i avdelingen.

For best mulig effekt av din Spa-behandling anbefaler vi deg å ta en treningsøkt, et dampbad eller badstu før behandling. På denne måten får du varme i kropp og muskulatur. Siste stopp før behandling er dusjen, da det er viktig for deg og terapeuten som skal behandle deg.

Ved bading etter behandling vil du miste mye av langtidsvirkningen fra produktene, da de fleste Spa-behandlinger inneholder produkter som skal forbli på huden i flere timer for få optimal effekt.

Henvend deg i spa-resepsjonen senest 20 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen får du utdelt badekåpe, tøfler og håndkle. Behold ditt eget undertøy på under badekåpen. Nyt forfriskninger i form av frukt, kaffe eller te i vårt venterom til du blir hentet av din terapeut til avtalt tid.

Fasiliteter:
Innendørs/utendørs basseng
Boblebad
Dampbad
Masasjedusjer
Kaldkulp
Badstue med havutsikt
265 m2 treningsareal
12 behandlingsrom

Åpningstider:
mandag til fredag kl.12.00 til 20.00,
lørdag kl. 10.00 til 18.00 og
søndag kl. 9.00 til 16.00.

Barn er velkommen i bassenget
kl. 09.00 til 17.00
i alle skolens ferier, og alle søndager.

 

Quality Spa & Resort Holmsbu

Rødtangenveien 18 3484 Holmsbu Norge Telefon: +47 32 79 70 00
Fax: +47 32 79 70 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.