Quality Resorts

Quality Straand Hotel & Resort Vrådal

Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Hotellets solrike sommerterrasse med utsikt over Nisser og uterestaurant nede ved strandkanten. Om vinteren har vi kanefart med fakler.

Quality Straand Hotel & Resort ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Med sin beliggenhet i Vest – Telemark ligger Vrådal sentralt til enten du kommer fra Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold og Grenland.

Hotellet har 125 rom, 2 restauranter, 2 barer, Albies Velværesenter, konferanseavdeling med plass til inntil 400 personer, svømmebasseng, terrasse og peisestue. Utenfor døren finnes en rekke aktivitetstilbud som eget hestesenter, veteranbåten M/S Fram og Straand Sommerland beliggende rett ved vannkanten.

Hotellets historie går helt tilbake til 1864, da Kari og Olav Straand startet skysstasjon her. I dag, nesten 150 år senere, er det fortsatt familien Straand som eier og driver hotellet. Sammen med hotellets lange historie preger dette dagens drift.

Sentralt i hotellet er de gamle stuene med varme, laftete tømmervegger, antikviter og tradisjonsmøbler. I disse rommene er det en rolig og komfortabel atmosfære som innbyr til avslapning og rolige stunder enten du er alene eller sammen med andre. Hos oss finner du noe for enhver smak.

Konferanse

Quality Straand Hotel & Resort har egen konferanseavdeling med Vrådalssalen på ca. 660 kvadratmeter som den største. Lokalet kan deles opp og tilpasses i flere mindre møterom. Den store plassen gjør at vi kan ta imot inntil 400 møtedeltakere i en sal. I tillegg har vi flere mindre møtesaler og hele 18 grupperom.

Vi vet at en vellykket konferanse krever mer en god planlegging. Derfor har vi fokusert på god kvalitet på luft, lys, lyd og bilde slik at vi kan garantere en vellykket og smidig gjennomført konferanse. Vårt motto er å løse eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan være konsentrert om ditt arbeid.

Vi har tilrettelagt for at alle typer arrangementer skal kunne gjennomføres smidig. Enkel adkomst til salene er viktig når det skal ”rigges” mye utstyr. Med en kjøreport på 4,5 meters høyde rett inn til salen gjørs opp- og nedrigging enkelt og effektivt.

Alle vet at en konferanse kan være krevende på konsentrasjonen. Vrådalsalen har derfor et hyggelig pauseområde der kaffe, pausemat og enkle måltider serveres. Ta et forfriskende måltid for ny energi til ditt arbeid.

Restaurant

Vår hovedrestaurant er lys og romslig og har plass til ca. 350 gjester. Her serveres frokost, lunsj og middag. Restauranten ble totalrenovert sommeren 2006 og har blandt annet fått et nytt, flott bufféområde.

Vi vet at maten ofte er høydepunktet under et hotellopphold. Det er alltid behagelig å gå til ferdig dekket bord for så å nyte et bedre måltid, uansett om du er her som kursgjest eller i privat regi.

Vårt kjøkken er kjent for god mat, og våre kokker setter sin ære i at du skal ha en velsmakende opplevelse i vår restaurant – hele året. Om sommeren grilles det både fisk og kjøtt ute på vår terrasse.

Julebordet vårt er kjent langt utover Telemarks dype skoger, enkelte har sågar uttalt at ”de som ikke har opplevd julebordet på Straand, har ikke vært på julebord!”

Hotellet ble høsten 2009 medlem av det anerkjente danske matsamarbeidet Gourmetruten. 6 danske og 2 norske kroer/hoteller er medlemmer. Det legges vekt på gode råvarer og høy kvalitet på maten, i tillegg til at alle stedene ligger i flotte naturområder.

 

Quality Straand Hotel & Resort

Kviteseidvegen 1698 3853 Vrådal Norge Telefon: +47 35 06 90 00
Fax: +47 35 06 90 01

WeCare
På hotellets område finner du tennisbane og egen stall med muligheter for skogsturer på hest. Egen lekeplass for barn med trampoliner og to sandvolleybaner. Vi leier også ut sykkel, kano, robåt eller pedalbåt. I området rundt hotellet er det merkede turløyper om sommeren og skiløyper om vinteren.