Hotel & Resort Hafjell Øyer

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Hafjell Øyer

Øyer, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger like ved Hafjell Alpinsenter og 3 km fra Hunderfossen Familiepark, en perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Hafjell er et sjarmerende skihotell drøye 3 timer fra Oslo og kun 700 meter fra en av Norges største alpinanlegg, Hafjell. Etter en lang dag på Hafjell byr hotellet på en avslappet atmosfære med innbydende restaurant, svømmebasseng og badstue. 

Området rundt Hafjell og Øyer byr på en rekke muligheter for en aktiv hotellferie både sommer og vinter. Om sommeren byr fjellene på muligheter for klatring, juving, sykling og gåturer. Hafjell Bikepark er et populært sommertilbud for de som liker utfordrende sykling.

I Gudbrandsdalslågen kan du utfordre de harde strykene med rafting eller nyte naturen i stillhet med en kano.  I tillegg finnes bob og akebaner samt skøytebane i nærheten. Her finnes spennende aktiviteter for alle uansett sesong.

Quality Hotel & Resort Hafjell har også en stor konferanseavdeling med total kapasitet på inntil 1050 deltagere. Vi er behjelpelige med konferanser og møter i alle størrelser. En konferanse hos oss åpner for pauser med aktiv avkobling for å hente inspirasjon til en kreativ konferanse.

Quality Hotel Resort Hafjell Restaurant
Restaurant Lauvsalen
I restaurant Lauvsalen kan du nyte både à la carte, buffet og nydelige 3-retters middager fra temabaserte menyer. Dersom du ønsker, kan restauranten deles opp til egne chambre séparée. Vi tilrettelegger for alle typer arrangement.
Quality Hotel Resort Hafjell Pool
Konferenselokaler

Quality Hotel & Resort Hafjell har lang erfaring med gjennomføring av effektive og problemfrie kurs og konferanser. Vi vet at en vellykket konferanse er avhengig av effektive arealer, riktig utstyr og en hyggelig atmosfære.

Hotellet har fasiliteter som passer for både små grupper og store konferanser for inntil 500 personer i ett og samme rom. Vi har totalt konferanser rom til ca 1050 personer.

Sittekomfort har stor betydning for å kunne holde fokus på det som er viktig. Derfor finner du ergonomistoler med vippefunksjon i de fleste av våre møterom og konferanse arealer. Våre profesjonelle og hjelpsomme kursverter gir deg trygghet gjennom deltagelse i både planleggingen og gjennomføringen av arrangementet.

Konferanselokaler:
Birkebeinersalen – 500
Ole Stenen – 200
Hafjellsalen – 200
Fakkelmannen- 80
Tingvoll – 60

Samt 10 grupperom med plass til opptil 12 personer pr rom.

Vi er svært stolte av å kunne meddele at Quality Hotel og Resort Hafjell ble kåret til det beste hotellet i Quality Resort segmentet på gjennomføring av kurs og konferanser i 2009. Denne kåringen var basert på tilbakemeldinger fra kurs- og konferansearrangører.

 

Quality Hotel & Resort Hafjell

2636 Øyer Norge Telefon: +47 61 27 77 77
Fax: +47 61 05 65 10

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.