Hotel & Resort Sarpsborg Grålum

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Sarpsborg Grålum

Grålum, Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo og er Nordens største familie- og konferansehotell. Med klatrevegg, treningssenter, velværeavdeling og badeland er hele familien garantert et spennende opphold. Er du klar for action?

Som Norges morsomste hotell har vi egen Morominister som forteller vitser til kursgjester. Her skal man kunne leke seg til gode ideèr gjennom lek og moro i Superland.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minutter fra Oslo og 15 minutter fra Rygge Flyplass. Etter en omfattende restaurering ble hotellet gjenåpnet i 2008 med et omfattende aktivitetssenter på 7500 kvm kalt Superland. 

Med stort badeanlegg, treningssenter, innendørs skøytebane, klatrevegg, laserhall, minigolf, golfsimulator og aktivitetsrom for barna er du garantert et spennende opphold for hele familien. Hotellet byr også på eget spa- og velværesenter med fire svømmebasseng, badstue og dampbad.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger i nærheten av ulike spennende attraksjoner som Borgarsyssel Museum, Sarpsfossen og en av Norges mest imponerende herregårder, Hafslund. Hotellet befinner seg kort vei fra tre golfbaner og et av Nordens største innendørs golfsentre.

Som en av nordens største aktivitets- og konferansehotell har vi kapasitet for konferanser med inntil 2500 deltagere. Hotellets koselige restaurant egner seg godt for konferansemiddager eller til en forfriskende matopplevelse etter en krevende dag. Nyt frokost, lunsj eller middag på restauranten Østfoldstuene.

Quality Hotel Resort Sarpsborg
Restaurant Østfoldstuene

Østfoldstuene er hovedrestauranten hvor vi tilbyr en flott frokostbuffèt og for ikke å snakke om lunsjbuffèen vår som har blitt viden kjent for våre konferansegjester. Her serverer vi også kveldsbuffèer, 3 retters menyer og a la cartè. Vi har også 4 mindre stuer som egner seg godt til lukkede selskaper, konfirmasjoner, minnestund etc.

Quality Hotel Resort Sarpsborg Pool
Teambuilding

Hotellets konferanseavdeling passer godt for veldig store og bitte små, lange og korte, enkle og ekslusive, tradisjonelle eller kreative møter og konferanser. Alle de fleksible konferanserommene byr på moderne infrastruktur og det siste av tekniske løsninger.

Hotellets dedikerte team er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av din konferanse. Vi ønsker å tilby opplevelsekonferanser som gjør din konferanse til noe mer enn en dag på jobben. Her skal man kunne leke seg til gode idèer gjennom femkamper og andre morsomme aktiviteter.

Femkamp

Femkamp
Sett av fra 1-3 timer til teambuilding. Deres firma vil deles inn i fire lag og må sammen jobbe for å mestre oppgaver de normalt ikke utsettes for. Her blir det muligheter for lek og moro med mening!

Beachparty i Badeland

Beachparty i Badeland
Ta med kollegene dine med på en litt annerledes samling med sydenstemning og 34 grader i vannet. Vi hjelper til med å skreddersy kvelden etter deres ønsker.

Pappbåtregatta

Pappbåtregatta
Teambuilding på en enkel måte. Vi deler inn i lag og hvert lag skal lage sin egen pappbåt. De får utdelt rekvisita og skal sammen lage den beste båten. Regattaen kan finne sted på Tunevannet eller i Badeland.

Badstueviftning

Badstueviftning
Vi gir deg noe helt annet. Sett av en time med dine kollegaer for å oppleve badstue på en helt annen måte. Vi blander eteriske oljer i vannet og vifter for å gi dere duften av f.eks peppermynte, lavendel eller lime.

Superland

Superland
Har du lyst til å finne på noe gøy sammen med de fra jobben? Vi har enkle og lekne pakker som passer store eller små grupper. Dere bestemmer selv hvor aktive dere vil være.

 

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Bjørnstadveien 20 1713 Grålum Norge Telefon: +47 69 10 15 00
Fax: +47 69 10 15 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.