Quality Resorts

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad, Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Quality Spa & Resort Strömstad har alt hva svensk skjærgårdsidyll har å by på. Solvarme svaberg og blomstrende lyng omgir denne designperlen av et hotell. Men sin spennende og utfordrende arkitektur er dette hotellet for deg som liker noe utenom det vanlige.

Konferanselokaler 10 meter fra havet.

Det viktigste av alt er allikevel at dette er et hotell som kan by på alt av fasiliteter. Våre gjester oppsøker stedet både for dets unike muligheter for golf og seiling men også på grunn av hotellets utsøkte restaurant, eksotiske miljø og avslappende Spa.

Hos oss får du nærkontakt med den svenske vestkysten og alt hva det innebærer. Ta med jentegjengen, utdrikningslaget eller kjæresten på en spennende weekend med spabehandlinger, seilturer og en runde på golfbanen. Vi kaller det aktiv avkobling.

Restaurang ABC Stromstad
Restaurang ABC

Quality Spa & Resort Strømstad har et helhetlig syn på helse og velvære. Dette er tanker vi viderefører i vår restaurant ABC.

Med utgangspunkt i lokale råvarer skaper vi spennende og innovative retter inspirert av mattradisjoner fra både Asia og California. Derav navnet ABC; Asiatisk Bohuslän California.

Restauranten har plass til 400 personer og har egen palmedekorert uteservering med plass til ytterligere 300 personer. I tillegg har vi tre barer hvor du kan slappe av før eller etter middagen.

Dette er en restaurant med amisjoner om å fungere like bra om hensikten er romantiske møter, konferanselunsj, ”after beach” eller julebord.

Åpningstider
Frokost

Mandag – Fredag
kl. 07.00 – 09.30
Lørdag – Søndag
kl. 08.00 – 10.30

Lunch
Mandag – Fredag
kl. 12.00 – 14.00
Lørdag
kl. 12.00 – 15.00
Søndag
kl. 11.00 – 15.00

Middag
Mandag – Tosdag
kl. 18.00 – 22.00
Fredag – Lørdag
kl. 18.00 – 23.00
Søndag
kl. 18.00 – 20.00

Lobbybaren
Mandag – Torsdag
kl. 11.00 – 24.00
Fredag – Lørdag
kl. 11.00 – 01.30
Søndag
kl. 12.00 – 21.00

Stromstad
Konferanse i Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad vet at en konferanse krever mer enn god planlegging. Vår imøtekommende stab har lang erfaring og kompetanse på gjennomføring av vellykkede konferanser. Vi løser problemene før de oppstår slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

En konferanse på Quality Spa & Resort Strömstad åpner for mange muligheter. Med kapasitet på inntil 500 deltagere i vårt største konferanselokale og et stort antall grupperom finner vi løsninger for de aller fleste arrangement. Strömstad og Bohuslän kan i tillegg by på en rekke aktiviteter som gir ny inspirasjon og et avbrekk fra en krevende konferanse.

Hos oss kan du slappe av i vår spaavdeling på 2000 kvadratmeter eller innta et bedre måltid med dine kollegaer på vår sjarmerende uterestaurant. Hva med en sykkel- eller båttur i det vakre landskapet avsluttet med en skalldyrsaften på en egen øy? Mulighetene er mange for å gjøre konferansen til en spennende opplevelse dere aldri vil glemme.

 

Quality Spa & Resort Strömstad

Kebalvägen 229 45240 Strömstad Sverige Telefon: +46 (0)526 30 300
Fax: +46 (0)526 30 320

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.