Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes, Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i hjertet av naturskjønne Valdres, med utsikt mot den idylliske Strandefjorden. Hotellets beliggenhet byr på en unik mulighet til å utforske Valdres mange friluftsaktiviteter som fjellturer, fisketurer og rideturer.

Quality Hotel & Resort Fagernes er sentralt beliggende i hjertet av naturperlen Valdres. Hotellet ligger i den sjarmerende byen Fagernes, bare 18 mil fra Oslo og 33 mil fra Bergen. Hotellet er totalrenovert og byr på relax-avdeling med helsestudio, velværesenter, sauna og svømmebasseng.

I Fagernes finner du blant annet Valdres Folkemuseum, et av landets største friluftsmuseum, og en rekke muligheter for aktivt friluftsliv. Etter spennende dag med friluftsaktiviteter i naturen som omgir hotellet henter du nye krefter i vårt avslappende velværesenter.

Fra hotellet kan du speile deg i vannet fra Strandefjorden eller legge ut på en sykkeltur etter vannkanten hvor du finner en populær gang- og sykkelvei. Hotellet åpner for alt hva en naturelsker drømmer om; sykkelturer i storslått natur, fisketurer i klart fjellvann eller en ridetur i urørt norsk natur.

Støler, setre og åpne bondegårder ligger i gangavstand fra hotellet. Gi barna en smak av ekte bonderomantikk med kysset fra en geitekilling eller følelsen av å holde en dvergkaninunge. Besøker du oss om vinteren er det perfekte skiforhold i området. Legg ut på ski med over 1000 km preparerte langrennsløyper og utfordrende alpinbakker i nærheten.

Quality Hotel Resort Fagernes Matsal
Restaurang

Alle sanser skal pirres, også smakssansen! Hos oss er menyene komponert med de beste lokale råvarene, og du kan virkelig glede deg til å få ”en smak av Valdres”.

Dersom man vil møtes før middagen, kan vi anbefaler en tur i baren, Valdres´ nye storstue. Her kan man nyte en aperitiff, eller slappe av med litt rolig musikk, før den stiger i takt med stemningen utover kvelden.

For den som ønsker litt roligere omgivelser, anbefaler vi salongen eller vårt nye bibliotek. Noen ganger er det deilig å bare slappe av med en forfriskende drink og en god bok.

Quality Hotel Resort Fagernes Konferens
Konferanse

Quality Hotel & Resort Fagernes er et av Norges fremste hoteller på kurs/konferanse med totalt kapasitet på 600 deltagere. Vi har en topp moderne konferanseavdeling på hele 1750 kvadratmeter samlet på ett plan. Salene er lyse og luftige med direkte utgang til vår koselige hage.

Alle konferanserommene byr på det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket og smidig gjennomført konferanse. Vår erfarne og imøtekommende stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan arbeide uforstyrret.

 

Quality Hotel & Resort Fagernes

Jernbanevegen 2901 Fagernes Norge Telefon: +47 61 35 80 00
Fax: +47 61 35 80 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen. Vi serverer økologisk frokost som gir deg ”en smak av Valdres”.