Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand er et familiehotell for deg som ønsker variert og aktiv avkobling med et mangfold av muligheter for barnefamilier. Som familiehotell har vi en rekke fasiliteter for barn. I sommersesongen byr vi på underholdning for både store og små med levende musikk og fascinerende live show.

Vårt populære lekerom har egen aktivitetsleder som gir deg mulighet for et pust i bakken. Vi har også egen barnebuffet og matorientert fritidsordning for barn. Etter en hektisk dag kan du lene deg tilbake å se en god film i vår kinosal. Vi kalles ikke Barnas Hotell uten grunn.

Hotellet har fritidsordning for barn med barnebuffet, aktivitetsledere i eget lekerom og levende musikk for barn og voksne.
Et godt familiehotell har også tilbud for de voksne. I tillegg til kort avstand til Bjaavann 18-hulls golfbane og badestrender har hotellet egen sandvolleyballbane og oppvarmet 25 meters svømmebasseng. Ta deg en forfriskende svømmetur mens barna boltrer seg i vårt utendørs lekeområde med kabelbane, klatrestativ og mye mer. Vi sørger for at ditt besøk hos oss gir både velvære for deg og en spennende opplevelse for barna. Unn deg et hotellopphold for hele familien i naturskjønne omgivelser.Quality Hotel & Resort Kristiansand er mer enn et familiehotell. Som Sørlandets største konferansehotell med kapasitet til 550 deltagere tilbyr vi bedrifter og organisasjoner en smidig og problemfritt arrangert konferanse. Våre ansatte er opptatt av at ditt fokus skal være på deres arbeid mens vi tar vare på de praktiske utfordringene. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår.

Vi husker ikke dager, men øyeblikk. Ligg på det varme svaberget, pill noen ferske reker, ta deg et bad i det friske havet og du vil huske det for alltid.

Restaurant Sorlandsstuene
Restaurant Sørlandsstuene

Hotellets restaurant, Sørlandsstuene, er viden kjent for sin innbydende søndagsbuffet. Buffeten har egen aktivitetsleder for barna slik at de voksne kan nyte maten i ro og fred. Vi serverer også annen spennende mat, blant annet en smakfull à la carte meny som varierer med årstiden.

Sørlandsstuene kan ta imot alt fra intime middager for to til store selskaper for opptil 370 personer. Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon, forretningsmiddager, fødselsdager og vennemiddager.

Quality Hotel Kristiansand Conference
Konferanse i Kristiansand

Quality Hotel & Resort Kristiansand er med sine 210 rom, Sørlandets største konferansehotell. Hotellet gjennomgikk våren 2007 en totalrenovering, og framstår i dag som et nytt og moderne konferansehotell. Hotellet har de fleste fasiliteter på bakkeplan med konferanseavdeling, resepsjon, bar og restaurant.

Hotellet har lang og god erfaring i gjennomføring av store arrangement og konferanser med inntil 500 personer i plenum. I tillegg gjennomfører vi gjerne store arrangementer for opp til 1.500 – 2.000 personer i Sørlandshallen, som ligger bare 150 meter fra hotellet.

 

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Sørlandsparken 4696 Kristiansand Norge Telefon: +47 38 17 77 77
Fax: +47 38 17 77 80

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.