Hotel & Resort Skjærgården Langesund

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Skjærgården Langesund

Langesund, Norge

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund ligger ytterst ute i den vakre skjærgården, med direkte tilgang til Badeparken i Langesund. Opplev Langesunds mangfoldige kulturliv med blant annet det kjente konsert- og restauranthuset Wrightegaarden.

Quality Hotel & Resort Skjærgården byr på en spennende og aktiv familieferie i naturskjønne omgivelser. Med direkte tilgang til Langesund Badepark på 4000 kvadratmeter er du garantert et opplevelsesrikt opphold for hele familien.Hos oss er det 31 grader i vannet hele året. Badeparken vår har svømmebasseng, boblebad, dampbadstue og solarium. Dette er det nærmeste du kommer et tropisk paradis i Norge. Badeparken er en populær helgeaktivitet i vinterhalvåret og redningen for feriefolket når sommeren svikter.
Fantastisk beliggenhet ved havet med gedigen terrasse.
Rekene fra Reimers er nesten grunn god nok til å være her. Først hodet, så halen, nyt rognen og legg resten på nysmurt loff.  Men skjærgårdslivet byr også på andre muligheter; hva med en havfisketur, eller et solid beach party? Muligheten er mange for et spennende opphold på Quality Hotel & Resort Skjærgården.
Quality Hotel Resort Skjaergarden
Lokale spesialiteter

Quality Hotel & Resort Skjærgården er kjent for sitt kjøkken. Her bruker vi sesongens råvarer fra lokale produsenter.

Kjøkkenet serverer internasjonal mat med lokale spesialiteter. Nyskapning og kreativitet gjennomsyrer rettene som byr på spennende kombinasjoner av smak. Vi er stolte over å utnytte naturens spiskammers av gode råvarer i våre retter.

Quality Hotel & Resort Skjærgården har en à la carte restaurant med to chambre separée. Her kan vi ta i mot opptil 300 gjester. Til lunsj serveres som regel en god buffé, men er også mulig å få bordservering om det er ønskelig.

Quality Hotel Resort Skjaergarden Konferens
Små og store konferanser

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund har lang erfaring med gjennomføring av små og store konferanser.

Hent inspirasjon fra lukten av sjøluft og den vakre naturen rundt hotellet. Vi har plass til 350 personer i kino-oppsett og store og gode arealer til kurs og mingling, I tillegg har vi 14 små og store grupperom tilhørende de store salene.

Quality Hotel Resort Skjaergarden Pool
Badeparken i Langesund

Badeparken i Langesund har lang erfaring med arrangementer for idrettslag, foreninger eller private selskap. Vi legger til rette for at ditt arrangement blir vellykket og at du opplever ekte glede hos oss.

Vår gode rutine innen logistikk gjør at vi kan håndtere grupper på opp mot 800 for bespisning. Uansett om dere er en gruppe på 5 personer eller 800 personer så er alle velkomne til en super dag hos oss.

Åpningstider:

Man – Fre
15.00 – 21.00

Lørdag
11.00 – 20.00

Søndag
10.00 – 18.00

I ferier holder Badeparken åpent fra 11.00 til 20.00 hver dag.

 

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Stathellevn. 35 3970 Langesund Norge Telefon: +47 35 97 81 00
Fax: +47 35 97 81 90

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen. Sommeren 2010 arrangerte vi Tivoli hvor overskuddet gikk til sports og fritidsutstyr for ungdom i kommunen. I februar 2011 deltok vi sammen med VG i kampanjen “mot mobbing”.