Quality Resorts

Quality Spa & Resort Norefjell

Norefjell, Norge

Quality Resort & Spa Norefjell er et spennende spahotell beliggende i naturskjønne omgivelser på Norefjell bare en drøy times biltur fra Oslo. Her bestemmer du selv om dagen tilbringes aktivt i Norefjells skianlegg eller avslappet i hotellets spa.

Quality Spa & Resort Norefjell er et spennende ski- og spahotell i vakker fjellnatur kun en drøy time fra Oslo og Gardermoen. Hotellet tilbyr rekreasjon og en fornøyelig spa i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Opplev naturens mange sider i komfortable omgivelser med sunnhet og velvære i fokus.  

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv og består av 244 hotellrom hvorav 121 er dobbeltrom og 123 leiligheter. I tillegg finner du 161 sjarmerende leiligheter i landsbyen.

Opplev en snøstorm fra  vårt utendørs boblebad. Kåret til ”Beste Norske Spa Resort 2010” av World Travel Awards og vant prisen ”Merket for god design” i 2010. Om sommeren kan du svømme i vårt tjern og spill volleyball på stranden vår.

Resortet kan tilby ski inn – ski ut, en 16 meter høy innendørs klatrevegg, skøytebane, spa, svømmebasseng og restaurant. Hotellet har 11 møterom med kapasitet på inntil 300 personer hvor alle lokalene ligger i samme etasje.I vår Restaurant Bøeseter finner du hotellets beste utsikt. Vårt kjøkken fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som gir deg både en kulinarisk opplevelse og energi for neste dag. Avslutt dagen på toppen av hotellet omgitt av store vinduer og naturlig lys som skaper en naturlig ramme rundt måltidene. En skiferie er ikke fullkommen uten næringsrik mat.

Lobby-baren er det perfekte møtestedet før middagen eller når du ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe latte eller en iskald øl. Spaavdelingen har en egen spameny, hvor den bærende ideen er sunn og lettvinn mat. Med en skiferie hos oss kan du spise deg frisk.

Restaurant Boeseter
Restaurant Böeseter

Du finner vår beste utsikt på Restaurant Bøeseter hvor store vinduer gir godt lys og en flott ramme rundt måltidene. Med store, dekorative skjermbrett blir rommet spennende og bidrar til trivsel for alt fra store grupper til intime selskap. Innta et utsøkt måltid omgitt av tunge velurgardiner som rammer inn Krøderen, Gaustatoppen og skibakkene. 

Vårt kjøkken fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som gir deg både en kulinarisk opplevelse og energi for neste dag. Avslutt dagen på toppen av hotellet omgitt av store vinduer og naturlig lys som skaper en naturlig ramme rundt måltidene.

Kjøkkenet er fleksibelt i forhold til hva gjestene ønsker å spise og setter gjerne opp et menyforslag sammen med gjesten. Vi serverer alt fra buffeter og dagens middag til store festmiddager.

En skiferie er ikke fullkommen uten velsmakende og næringsrik mat

Frokost
Vi tilbyr en deilig frokostbuffet med alt fra økologiske kornblandinger og økologisk kaffe til frisk frukt, tradisjonelt pålegg og ferskt brød.

Lunsj
Lunsjmenyen vil være kjøkkensjefens anbefalte 2-retters meny eller en rikholdig buffet med salater, smaksrike grønnsaksretter, delikate varmretter og en søt avslutning.

Restaurant Boeseter Bath
FjellSPA

Velkommen til vårt fantastiske FjellSPA. Her skal du nyte uten å yte. Vi har et bredt utvalg av behandlinger nettopp for å oppfylle dine behov. Opplev behandlinger av ren nordisk natur med norske eteriske oljer, du kan synke ned i et varmt bad med fjellkvann, svøpes inn med einer, gran eller furu. Vi masserer deg med stener og svøper deg inn med nordisk myrtorv. Opplev hvordan kroppen din tilføres ny energi og gjør deg klar for en ny dag.

Del dine opplevelser med din familie, venner eller kollegaer, vi tilbyr flere pakker som 2 til 5 personer kan ha gleden av samtidig. En unik måte å skape gode minner på. Er dine barn nysgjerrige på hva SPA og velvære innebærer, da kan vi hjelpe deg med å introdusere dine barn i denne fantastiske verden. Vi har laget noen få barnevennlige behandlinger som gir barna et positivt minne de husker lenge. Vi har også et velutviklet SPA bursdag konsept.

Ønsker du som leder og gi dine ansatte noe spesielt som gjør at de husker akkurat DENNE konferansen, kan vi skreddersy SPA aktiviteter i form av behandlinger og avspenning for større grupper. Her tilpasser vi oss deres behov og tidsskjema. Vi har også mulighet til å tilrettelegge aktivitetene i deres konferanse rom.

Sett deg selv i fokus og delta på våre ”Kom i form” opphold. Oppholdet går over 3-5 dager og innbærer behandlinger, ultratone behandlinger, trening, aktiviteter, sunn mat, coaching og motivasjon. Vi veileder deg til en sunnere hverdag.

Åpningstider:
Mandag – Fredag
12:00-18:00
Lørdag
10:00-18:00
Søndag
10:00-14:00

Velvære SPA
Mandag – Søndag
09:00-22:00

Quality Hotel Resort Norefjell Conference
Konferanse

Norefjellkonferanser gir noe mer enn faglig påfyll. Hva man ønsker av opplevelsene er veldig individuelt og en godt gjennomført konferanse krever alle elementene – og gjerne litt ekstra. Det forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse, der hver minste detalj skreddersys etter behov.

Hotellets konferanseavdeling byr på 11 fleksible møterom på samme plan, alle med dagslys og i umiddelbar nærhet til hverandre. Alle konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger og hotellets erfarne kursvert er tilgjengelig hele dagen. Vår populære Quality Break inkluderer kaffe, te, frukt, soft is og popcorn hele dagen.

Quality Spa & Resort Norefjell tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse. Vi tilbyr konferansefasiliteter kombinert med naturopplevelser og aktiviteter som bidrar til økt konsentrasjon, motivasjon og sosialt samhold. Opplev hvordan høyfjellet inspirerer deltakerne og effekten av møtet øker.

Norefjellsalen

Norefjellsalen er vår største konferansesal, med plass til 300 personer i klasseromsoppsett og 360 personer i kinooppsett. Salen kan fungere som en storsal eller deles opp i tre adskilte saler.

Djupsjøen

Djupsjøen er et konferanserom med plass til ca. 90 personer i kinooppsett og 60 personer i klasseoppsett.

Solsetra

Solsetra er et av våre fire mellomstore konferanselokaler med plass for opptil 40 personer i klasseromsoppsett. Dette møterommet er ideelt for mindre samlinger og seminarer. Solsetra kan også deles inn i to adskillte rom, begge med plass til 20 personer.

Noresetra

Noresetra er et av våre fire mellomstore konferanselokaler for opptil 40 personer. Dette møterommet er ideelt for mindre samlinger og seminarer. Noresetra kan også deles inn i to adskillte rom, begge med plass til 20 personer.

Høgevarde

Høgevarde er et av våre større konferanselokaler. Møterommet har et klasseromsoppsett med plass for opptil til 60 personer.

Gamlesetra

Gamlesetra er et av våre mindre konferanselokaler. Møterommet har et klasseromsoppsett med plass til 10 personer.

Leirsetra

Leirsetra er et av to mindre, men romslige møterom. Innredningen gjenspeiler landskapet rundt resortet, og gir møterommet en rolig og avslappende atmosfære. Kapasitet til 8 personer rundt møtebordet.

Tempelseter

Tempelseter er et av to mindre, men romslige møterom. Innredningen gjenspeiler landskapet rundt resortet, og gir møterommet en rolig og avslappende atmosfære. Kapasitet til 8 personer rundt møtebordet.

 

Quality Spa & Resort Norefjell

Bøeseter 3536 Norefjell Norge Telefon: +47 32 14 82 00
Fax: +47 32 14 82 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen. Vi ble det beste Earth Hour hotellet i Juni 2011. Hotellet benytter ser av bioenergi som er en svært miljøvennlig og fornybar energikilde.