Selma Spa +

Selma Spa+

Sunne, Sverige

Selma Spa+ i Sunne er et av Nordens største spahotell. Med fokus på spa og sport er du garantert et spennende og avslappende opphold hos oss. Hold deg i form med trening eller finn roen med en spabehandling – hent ny energi med en spaweekend i Varmland.

På Selma Spa+ i Sunne kan du hente inspirasjon og finne indre ro. Her finner du mange forskjellige aktiviteter både for deg som vil slappe av og for deg som ønsker et aktivt opphold.

Start dagen med yoga på vårt utendørs treningsterrasse med utsikt over den vakre sjøen Fryken.

På hotellet finner du en variert aktivitetsmeny med både fartsfylte aktiviteter og trening i et behagelig tempo. Utenfor døren finner du vår turleder som viser veien på områdets mange og fine turløyper.

Området er også godt egnet for sykkelturer etter landeveien eller etter mer krevende mountainbikeløyper. Om du ønsker et mer behagelig tempo anbefaler vi en runde golf på den nærliggende golfbanen.

I nærheten av hotellet finner du også en rekke kulturseverdigheter og shoppingmuligheter. Hos oss er det helt ok om du bare vil koble av i morgenkåpen og nyte vår spabehandlinger.

Selma Spa Restaurang
Restaurant Smak

I hotellets restaurant Smak serverer vi a la carte eller en treretters til middag. Til lunsj serverer vi et stort koldbord, samt en varmrett. 

Restaurant Lounge er hotellets lobbybar hvor vi serverer enklere småretter som Ceasarsalat og Club Sandwich. Hotellets vinkjeller er viden kjent for sitt store sortiment.

Vi serverer også en stor økologisk frokost.

Selma Spa Sunne Mys
Spa & Relax

Selma Spa+ er ett av Nordens ledende spa-hoteller og ble senest i fjor utnevnt til Nordens beste spa-hotell.

Hos oss finner du fantastiske treningsmuligheter med treningsrom og i gjennomsnitt 8 stk. gruppeøvelser med treningsleder hver dag. Rett utenfor hotellet finner du sykkelstier for mountain bikes, langrennsløyper og flotte joggeløyper.

Med nærmere 40 forskjellige spa-behandlinger har Selma Spa+ et av de største utvalgene av spa-behandlinger i Norden. Her finner du hele 30 forskjellige behandlingsrom som igjen er oppdelt i to salonger.

Alle våre terapeuter er sertifiserte spa-behandlere innen forskjellige områder. Dette er en forsikring for deg som gjest at du får en så behagelig og effektiv behandling som mulig.

Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best? Ta kontakt med våre spesialister og vi kartlegger hvilken behandling som passer deg og dine behov.

Åpningstider

Mandag – Fredag
kl. 10.00 – 19.00

Lørdag
kl. 09.00 – 19.00

Søndag
kl. 09.00 – 17.00

Adress till Selma Spa+

Sundsberg 68693 Sunne Sverige Telefon: +46 (0) 565 166 00
Fax: +46 (0)565 166 20

WE CARE

WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.