Yasuragi Hasseludden

[Totalt:3    Gjennomsnitt:4.3/5]
Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden

Saltsjö-Boo – Stockholm, Sverige

Yasuragi Hasseludden er et spa kun 30 minutter fra Stockholm. Her slapper du av med japanske bad og spabehandlinger, sosiale aktiviteter og utsøkt mat og to unike restauranter. Hotellet byr på en helhetsopplevelse i et miljø preget av det beste fra Japan.

I tusenvis av år har baderitualer vært en viktig del av Japansk kultur. Hensikten er å skape velbefinnende for både kropp og sjel gjennom et samlet sinn og indre ro.

På Yasuragi Hasseludden kan du nyte japanske bad, spa-behandlinger, sosiale aktiviteter og god mat i en harmonisk atmosfære.

Yasuragi er et spa helt utenom det vanlige. Vi byr på en rekke forskjellige aktiviteter som gir deg indre ro og ny energi. I helgene har vi egen Sushi-skole hvor du får en introduksjon til kunsten å lage sushi. Her får du også muligheten til å smake på grønn te og å lære mer om dens historie.

I hotellets sakebar har vi Sveriges største sakesortiment. Innredningen er stilren og innovativ med en fargeskala i grått, svart og rødt. Barens store panoramavinduer gir utsikt mot de naturskjønne omgivelsene og havet utenfor. Utsikten over Höggarnsfjärden gir en følelse av å sveve over tretoppene.

Len deg tilbake og nyt et glass sake og den vakre utsikten. Vi har også et stort utvalg av øl, vin og sprit. Om sommeren kan du slappe av på den 500 kvm store altanen med utsikt over Stockholms skjærgård.

Som gjest hos oss bør du unne deg selv en spa-behandling. Vi har en rekke forskjellige behandlinger for både kropp og sjel. Vi har både massasje og farge- og lydterapi. De fleste av våre aktiviteter er inkludert i oppholdet, mens noen må bestilles på forhånd.

Som gjest hos oss får du en yukata, en morgenkåpe i bomull. Denne kan du bruke under hele oppholdet. Her slipper du å tenke på hva du skal ha på deg. Yukatan er mørke blå med hvite japanske tegn. Fuku, som betyr “hell og lykke” og Kotobuki som betyr “sann glede”. Du får beholde Yukatan som et minne på besøket.
Restaurant Tokyo
Restaurants

Restaurant Teppanyaki
Hotellets Teppanyaki-restaurant er den eneste av slitt slag i Sverige. Her byr vi på en opplevelse for alle dine sanser.

I det japanske kjøkkenet er den visuelle opplevelsen like viktig som smaken. Her har hvert bord egen kokk som tilbereder maten ved bordet. Alle råvarer er av aller beste kvalitet og håndteres varsomt og med presisjon.

Restaurant Tokyo
På restaurant Tokyo serverer vi mat med inspirasjon fra det japanske kjøkkenet. Etter flere reiser til Japan har våre kokker forenet svenske og japanske tradisjoner på en spennende og overraskende måte. Her serverer vi 4-retters middag og a la carte meny alle ukedager.

I hotellets restauranter kan du gjerne stille i Yukaya (morgenkåpe i bomull). Dette er en del av den japanske tradisjonen når man besøker et Japansk vertshus (Ryokan).

Her kan du naturligvis bestille bord uten å besøke spa-avdelingen eller konferanse-avdelingen.

Yasuragi Hasseludden
Konferanse

Hos oss kan du virkelig ha en annerledes konferanse. Vi vet at avkobling og arbeide er to sider av samme mynt og at det ene krever det andre. En avslappet kropp og et rolig sinn skaper mer kreativitet. Derfor har vi har lagd en oase med de beste forutsetningene for både arbeide og avkobling.

Yasuragi Works
Inviter dine kunder eller kollegaer på en opplevelse de sjeldent vil glemme. Har kan du arrangere møter og konferanser i unike miljøer både innendørs og utendørs. Uavhengig av størrelsen på ditt møte vil du ha tilgang på en egen konferansevert. Verten vil være tilstede hele tiden for å hjelpe deg med planlegging og gjennomføring. Vi sørger for at du får en vellykket og uvanlige konferanse – midt i Stockholm, allikevel nære Japan.

Spa
Våre konferansegjester er hjertelig velkommen til å besøke vårt japanske bad. Her får du en introduksjon til japansk badekultur. Etterpå kan du koble av sammen med kollegaer i avslappende omgivelser.

Aktiviteter
Hos er mulighetene mange for å bygge samhold gjennom felles aktiviteter. Her kan finne indre ro med zen-meditasjon, vekke kroppen med do-in eller hente ny energi med qi-gong. Kalligrafi og origami passer dere med kunstneriske evner mens vandring på glødende kull er for dere som liker å teste grenser. Hvorfor ikke prøve våre populære mat- og drikkekurs eller badstue-ritualet Shiro Zumi?

Yasuragi Hasseludden Pool
Yasuragi

I den japanske kulturen er badet et urgammelt rituale som krever god tid og blir utført i et langsomt tempo. Badet er en seremoni som renser både kropp og sjel.

Et besøk i vår spa-avdeling begynner med en grundig vask. I det første rommet finner du en rekke trebøtter og benker etter veggen. Her kan du vaske deg med små og langsomme bevegsler mot hjertet. Fyll så bøtten med vann, løft den over hodet og la vannet fosse over deg. Gjør dette flere ganger etter hverandre.

Etterpå kan du senke deg ned i den varme kilden eller innlede med en rolig svømmetur i det store bassenget. Når du føler deg klar kan du prøve utendørskilden. Husk at alt skal foregå i et rolig og avslappet tempo.

Behandlinger
Unn deg selv en behandling når du overnatter hos oss. Vi har behandlinger for både kropp og sjel. Her finner du alt fra massasje til lyd- og fargeterapi.

Aktiviteter
Vi tilbyr en rekke forskjellige aktiviteter som gir deg indre ro og ny energi. De fleste aktivitetene inngår i overnattingen mens noen må bestilles på forhånd.

Yasuragi Hasseludden

Hamndalsvägen 6 13281 Saltsjö-Boo Sverige Telefon: +46 (0)8 747 61 00
Fax: +46 (0)8 747 61 01

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen. Yasuragi Hasseludden støtter Røde Kors sitt arbeid etter jordskjelvet i Japan