nordic Sea

Nordic Sea Hotel Stockholm

Stockholm, Sverige

På Nordic Sea Hotel bor du med perfekt beliggenhet midt i Stockholm med alle transportmidler like om hjørnet og i nærheten til Stockholms shopping, fornøyelser og restauranter. I lobbyen finner du den populære Icebar Stockholm.

Hotellets 367 rom har gratis trådløst Internett og håndlagde senger fra Hästens. I Sea Bar & Restaurant kan du nye klassiske drinker og velsmakende mat laget av lokale råvarer.

Etter en god natts søvn ønsker vi deg velkommen til en generøs og variert frokostbuffet som er sertifisert iht. den høye økologiske KRAV-standarden.

Nordic Sea Hotel er det genuine stockholmshotellet. Vårt hjerte og vår sjel ligger i Stockholm. Vår ambisjon er å kunne dele våre opplevelser med deg. Resepsjonen hjelper deg gjerne med råd og tips om ting du kan se og gjøre i Stockholm.

Nordic Sea Hotel ligger på Vasaplan midt i Stockholm og har den absolutt beste beliggenheten for den reisende. Du befinner deg midt i Stockholms city og likevel bare 20 minutter fra Arlanda flyplass takket være den korte gangavstanden til hurtigtoget Arlanda Express. Like rundt hjørnet finner du også sentralstasjonen der du kan ta tog, pendeltog, tunnelbane og buss.

ICE BAR
Opplev ICEBAR STOCKHOLM by ICEHOTEL – verdens første permanente isbar. Her er det –5 °C året rundt, og all innredning, inkludert glassene, er laget av ren og klar is av vann fra elven Torne i Jukkasjärvi.

Bestill isbarbesøket for 1–60 personer. Da inngår lån av en varmende cape, hansker, en frisk opplevelse av kulde og is samt fritt valg av en drink i isglass fra drinkmenyen. Besøket varer i 40 minutter og koster 180 kroner per person ved forhåndsbestilling online. Du kan også kjøpe med en souvenir fra butikken i entreen.

Icebar nordic Sea Hotel Stockholm
ICEBAR STOCKHOLM

ISMENY
To av rettene serveres på istallerken eller isskål.
Forrett
Sotrøkt villand med kittost og havtornsorbet
Varmrett
Rådyrlår med kantareller, røkt sideflesk, glaserte kastanjer, sjysaus med myssmør og syltede rotfrukter
Dessert
Nypeostekake med melkesjokoladeis og ristede mandler

Pakken koster 1850 kr inkl. mva. per person. I prisen inngår isskulpturering, besøk og drink i ICEBAR STOCKHOLM samt en treretters meny og drikkepakke i restauranten.

ISSKULPTURERING
Lag skulpturer i is av vann fra elven Torne. Overrask medarbeiderne med en annerledes opplevelse. Den absolutte isopplevelsen arrangeres for grupper på 20–60 deltakere på Nordic Sea Hotel. Opplevelsen er en riktig ”icebreaker” som garantert fører til mye latter og mingling blant deltakerne. Begynn med å slippe fantasien løs, og lag skulpturer i isblokker av vann fra elven Torne. Konkurrer i lag på tre personer om hvem som lager det mest innovative kunstverket. Isskulptureringen ledes av en iskunstner fra Icehotel på takterrassen og varer i ca. 45–60 minutter.

nordic-sea-hotell-stockholm-01
Konferanse nordic Sea

Med tjue minutter til Arlanda flyplass kan vi tilby en uslåelig beliggenhet for møter, konferanser og events i Stockholm.

Beliggenheten midt i city, like ved hurtigtoget Arlanda Express og sentralstasjonen, gjør det enkelt og praktisk for deltakerne å møte. Dere får med andre ord maksimalt ut av dagen.

Vårt mål er at du skal få mest mulig ut av ditt møte hos oss. Derfor tilbyr vi møterom for ulike formål. Trenger dere å ta viktige beslutninger, ha en effektiv workshop eller samle gruppen til et kreativt møte der ideene kan strømme fritt? Vi hjelper til ved å tilpasse rom, aktiviteter, mat og drikke etter gruppens behov.

Vi tilbyr også spennende konsepter for produktlanseringer, forretningsmiddager og mingling.

MØTEROM

MØTEROM
På Nordic Sea Hotel kan du velge blant 12 møterom midt i Stockholm city, det største med plass til 90 personer. Vi tilbyr også en teknisk godt utstyrt minikino med 53 komfortable stoler. For at du skal få mest mulig ut av møtet, er det viktig for oss å vite formålet med møtet. Vi hjelper deg da med å finne det rommet som best dekker dine behov.

FORMÅLET MED MØTET

FORMÅLET MED MØTET

Vår ambisjon er at både møtedeltakerne og din bedrift skal få maksimalt ut av møtet hos oss. Derfor har vi utviklet fem møtekonsepter som er basert på formålet med møtet for å tilfredsstille dine behov og ønsker.

Fortell oss hva du ønsker å få ut av møtet, hvilken type møte det er og hvilke forventninger dere har til resultatet. Vi veileder deg til rom, teknologi, mat og aktiviteter som er tilpasset formålet med konferansen. La oss hjelpe deg å gjøre møtet til en inspirerende totalopplevelse.

EN COOL OPPLEVELSE

COOL EXPERIENCES
EN COOL OPPLEVELSE
Den absolutte isopplevelsen – en ekte icebreaker midt i city. Lag skulpturer i is av vann fra elven Torne. Besøk verdens første permanente isbar. Nyt mat og drikke for envher smak. Overrask medarbeiderne med en annerledes opplevelse – dere trenger ikke reise helt til Jukkasjärvi, vi holder til midt i Stockholm city!

Den absolutte isopplevelsen arrangeres for grupper på 20–60 deltakere på Nordic Sea Hotel i sentrale Stockholm. Opplevelsen er en riktig ”icebreaker” som garantert fører til mye latter og mingling blant deltakerne. Begynn med å slippe fantasien løs, og lag skulpturer i isblokker av vann fra elven Torne.

Konkurer i lag på tre personer om hvem som lager det mest innovative kunstverket. Isskulptureringen ledes av en iskunstner fra Icehotel på takterrassen og varer i ca. 45–60 minuter. Deretter kan dere utnevne vinneren inne på ICEBAR STOCKHOLM – verdens første permanente isbar. Etter en drink i krystallklare isglass kan dere nyte en treretters ismeny i restauranten som er inspirert av Jukkasjärvi.

Icebar nordic Sea Hotel Stockholm Food
Sea Bar & Restaurant

I Sea Bar & Restaurant byr vi på matopplevelser i en personlig og avslappet atmosfære. Vi inspireres av de svenske smakene og av årstidene. Våre bartendere har dessuten spesialisert seg på klassiske cocktails.

Hvis du får lyst på noe godt, kan du prøve en av våre klassikere; Stockholms største rekesmørbrød eller vår populære elggryte. På hverdagene serveres en toretters forretningslunsj med ny meny hver uke.

I Sea Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid på egen hånd. Vi kan også tilby sittende middager for opptil 150 gjester. Vi skaper konsepter for mingling, middager og underholdning og tilpasser utforming og atmosfære etter dine ønsker. White Room og Light Factory for eksklusiv mingling og middag.

FROKOST

FROKOST
Når du tar inn på Nordic Sea Hotel, er det alltid inkludert frokost, som serveres som buffet. Du velger selv hvordan du vil komponere måltidet ut fra et innbydende, sunt og variert utvalg. Vi byr alltid på nystekt brød, fruktsalat og flere müslisorter. Vi tilbyr grove rugbrød så vel som søtere alternativer.

Frokosten er dessuten sertifisert iht. den høye økologiske KRAV-standarden, og du finner en rekke økologiske produkter i buffeten. Vi kan f.eks. nevne at vår kaffe er økologisk og rettferdighetsmerket. Du kan også bestille frokost rett på rommet. Informer gjerne resepsjonen kvelden i forveien. Vi serverer roomservice-frokost fra 06.30 til 10.30 på hverdager og fra 07.30 til 11.00 lør-søn.

ISMENY

ISMENY
Overrask venner og familie, kollegaer og forretningskontakter med en middagsopplevelse utenom det vanlige. Nyt en treretters meny inspirert av Jukkasjärvi der to av rettene serveres på krystallklar is fra elven Torne.

Forrett
Sotrøkt villand med kittost og havtornsorbet
Varmrett
Rådyrlår med kantareller, røkt sideflesk, glaserte kastanjer, sjysaus med myssmør og syltede rotfrukter
Dessert
Nypeostekake med melkesjokoladeis og ristede mandler

Ta gjerne en drink før middagen inne på ICEBAR STOCKHOLM, som utelukkende er bygget i is.

Nordic Sea Hotel

Vasaplan 4 11120 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0) 8 50 56 30 00

WE CARE
Nordic Sea Hotel arbeider langsiktig for å skape en miljøvennelig virksomhet. Hotellets frokost er KRAV-merket og vi er sertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonle miljøstandarden ISO 14001.