Copperhill Mountain Lodge Åre

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Copperhill

Copperhill Mountain Lodge Åre

Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt samisk spa, fjellnær mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres skibakker, turstier og storslagne utsiktspunkter.

Copperhill Mountain Lodge i Åre kan by på arkitektur i verdensklasse, der hver eneste detalj preges av varm omtanke og atmosfære. Beliggenheten er utmerket med skibakker og turstier rett utenfor døren. Etter aktive dager på fjellet venter avkobling i hotellets prisvinnende spa, fjellnære matopplevelser og en fjellutsikt som strekker seg mange mil. 

Hotellet har 112 rom og suiter samt konferansekapasitet for 450 personer. Her finnes til og med spa med samisk inspirasjon, restauranter, sjenerøse selskapslokaler, lounger, bibliotek og egen helikopterlandingsplass.

Åre-Björnens familievennlige skiområde ligger rett utenfor hotellet, og for de som søker tøffere utfordringer, er det enkelt å komme seg videre til Åres skibakker. Om sommeren og høsten lokker fotturer, fiske og sykling til seg gjester fra hele verden.

Lobbybaren vår heter Fireside og ligger midt i hotellets hjerte. Finn deg til rette i en myk lenestol, la blikket hvile på fjellviddene og nyt den herlige atmosfæren. Mat og drikke står på menyen både dag og kveld. I høst utvides Fireside til en bistro der vi byr på sesongens råvarer, rike smaker og en avslappende atmosfære. Når det er pent vær, har vi uteservering på terrassen.

Hotellets arkitektur er i moderne ski-logde-stil, og er utformet av den prisbelønte, amerikanske arkitekten Peter Bohlin. Peter Bohlin har svenske aner og har fått internasjonal oppmerksomhet for Bill Gates’ private hjem, og Apples prestisjebutikker i New York, London og Tokyo. Miljøet preges av ekte naturmaterialer, varme farger og design signert noen av verdens ledende formgivere.
Copperhill Mountain Lodge Sal
Restaurantene på Copperhill Mountain Lodge

Restaurantene på Copperhill Mountain Lodge i Åre ble utformet med inspirasjon fra omgivelsene våre, historien her og tradisjonell håndverkskunnskap – med andre ord av naturen og menneskene. Vi bruker bærekraftig produserte råvarer, gjerne fra skogene, engene og innsjøene rundt Årefjellene.

Spisesalen vår heter Niesti, og her får du servert frokost og middag i et avslappende miljø. Velkommen hit etter en aktiv dag på fjellet, og nyt vellaget mat med røtter i svenske og europeiske mattradisjoner.

Fireside er loungebaren vår i hjertet av hotellet. Kryp opp i en myk lenestol og nyt den herlige stemningen. Her serveres cocktails, vin på glass og et bredt sortiment av øl fra hele verden. Du kan til og med bestille mat fra Niestis meny.

Biblioteket er det siste tilskuddet vårt, og åpner i desember 2011. Her vil det serveres mat i ypperste klasse med jämtlandske og svenske råvarer i moderne form – og der drikken vil ha en fremtredende rolle.

Coppermine Co er åpent for grupper samt i skoleferiene. Her serveres rustikk og god mat som passer alle i familien.

Åpningstider

Niesti
Åpner 1. desember 2011

Fireside
Åpent for lunsj, mellommåltider og middag alle dager

Coppermine Co.

Biblioteket
Åpner i desember 2011.

Copperhill Mountain Lodge Mys
Konferanse

Copperhill Mountain Lodge i Åre arrangerer konferanser og eventer i et område der det harmoniske fjellmiljøet gir ro og økt gruppefølelse.

Velg hvorvidt du vil bo på eget hotellrom eller dele en suite med flere senger. Skjem dere bort på samisk spa, nyt vellaget mat og en herlig atmosfære. Finn inspirasjon i form av naturopplevelser, kunst og design.

Sammen med hotellets store lobby utgjør dette et møtemiljø der alt er mulig. Vi har arrangert alt fra møter med høyt sikkerhetsnivå, til kongresser, billansering og luftakrobatikkshow i lobbyen.

Vi har seks konferanserom med mellom 10 og 320 plasser, og en samlet kapasitet på 450 personer.

KONFERANSEPAKKE:

  • Overnatting i del av suite
  • Konferanselokale
  • Frokostbuffé
  • Formiddagsmat med smørbrød
  • Servert lunsj inkludert drikke
  • Ettermiddagsmat med kake
  • Treretters middag
  • Fri entré til Level Spa
Spa Level
Level SPA

Level Spa er et rolig sted for avslapping og ettertanke, og et sted der livslysten vender tilbake. Du får ny energi og inspirasjon i et miljø inspirert av samiske tradisjoner.

Nyt et dampende bad og herlige spa-behandlinger. Eller en rolig svømmetur om morgenen i bassenget. Ta på deg lue, og synk ned i den varme kilden utendørs. La øynene hvile på fjelltoppene og flammene i ildstedet.

Level Spa består av: varme kilder både innen- og utendørs, to badstuer, ni behandlingsrom, innendørs spabasseng, relax-avdeling med panoramautsikt mot Åreskutan, samt treningsstudio.

Som hotellgjest får du gratis entré til Level Spa.

Åpningstider

Spa-avdelingen
kl. 8.00 – 20.00

Morgensvømming for hotellgjester
fra kl. 6.00.

Badetider for barn
kl. 8.00–11.00 og
kl. 15.00–17.30.

SIGNATURBEHANDLINGER

Copperhill Privilege 160 min, 2995 kr
Den best tenkelige.
I en av våre samiskinspirerte gammer kan du slappe av under stjernehimmelen til duften av bjørkeolje og toner av joik. Behandlingen innledes med kroppsskrubb, etterfulgt av kurbad og massasje med varme lavasteiner. Ansiktet får en dyptgående antialdringsbehandling med proteinrik kaviar og virkningsfulle antioksidanter.
Alpine Classic 110 min, 1995 kr
For deg som vet hvordan man tar vare på dagen.
Full kroppsmassasje med økologiske oljer samt ansiktsbehandling.
Samezen 80 min, 1495 kr
En opplevelse utenom det vanlige.
Slapp av under stjernehimmelen i en av våre samiskinspirerte gammer. Behandlingen innledes av kroppsskrubb, etterfulgt av kurbad og massasje med bjørkeolje og varme lavasteiner.

Copperhill Mountain Lodge

Copperhill 62 830 13 Åre Sverige Telefon: +46 (0) 64714300

WE CARE
Vi kan nå tilby alle gjestene våre muligheten til å velge en komplett økologisk frokost. Vi velger lokale og bærekraftige råvarer så langt det er mulig, og vi arbeider systematisk med å minimere virksomhetens miljøbelastning. Vinteren 2012 vil vi sertifiseres i henhold til ISO 14001.