Farris Bad

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Farris Bad

Farris Bad Larvik

Larvik, Norge

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt.

Farris Bad har en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord. Med én fot på land og én fot i vannet er dette unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt.

På vår strandterrasse kan du nyte vår økologiske frokost, vår deilkate lunsjbuffet eller reservere plass for en hele gruppe til en saftig grillbuffet. Her kan du også synke ned i en av våre utendørs lounger og bare nyte noe kaldt å drikke på en varm sommerdag. Det er tak med varmelamper over store deler av terrassen for de sene kveldene eller de litt grå dagene. Standterrassen har sitteplasser til 80 personer.

I vår fantastiske Kildesal dekker vi til fest for inntil 300 personer, enten på langbord, kambord eller på runde bord. Vi dekker med hvite duker, linservietter, blomsteroppsatser og lekkert bestikk. Vi har også mulighet for egen bar i lokalet, scenemoduler, dansegulv og standard teknisk utstyr er tilgjengelig.

Vår Water Lounge er hele tiden levende, i bevegelse, akkurat som kilden. I Water Lounge kan du ta et uformelt forretningsmøte på dagtid, her slapper du av «After Work» etter en hektisk arbeidsuke, og her glir kvelden over i små nattetimer med behagelig chill-out musikk i bakgrunnen. Ta deg en kopp te, et glass vin og spis nydelige småretter.

På barmenyen står et variert utvalg av internasjonale og sofistiskerte drinker, high-end cognac, armangnac, whisky, grappa, champagne og mye mer. Spør våre dyktige bartendere, og du vil kanskje finne din nye favorittdrink. Vi serverer den gjerne med en liten vri.

Farris Bad ligger kun 2 km unna et av Norges aller flotteste golfanlegg, Larvik Golfklubb. Greenfee og starttid bestilles i resepsjonen på Farris Bad. Se våre gunstige overnattingspakker som inkluderer greenfee.

Farris Bad

Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik Norge Telefon: +47 33 19 60 00
Faks: +47 33 19 60 01