Aronsborg

Aronsborgs Konferens hotell Bålsta

Bålsta – Stockholm, Sverige

Møter og events er livet vårt. Aronsborg har i over 20 år vært det perfekte anlegget for møter og events. Her finner du det du trenger for et vellykket og fremgangsrikt møte. Vi tilbyr en rekke ulike lokaler og inspirerende miljøer.

Aronsborgs filosofi, eller credo om du vil, er ”Kjærlighet, omtanke og sjokolade”. Alt vi gjør på Aronsborg gjennomsyres av denne filosofien.


Aronsborgs Event Court med tilhørende vinterhage og Chocolate Bar er en unik og fleksibel arena for møter og arrangementer. Vår Event Court kan raskt bytte form, alt fra klassisk møtemiljø, utstillingsarena, eventlokale og restaurantmiljø til matlagingsarena med 12 kjøkkenøyer. Mulighetene er nesten uendelige.

Kjærlighet og omtanke står for at vi vil være genuine i vårt møte med deg som gjest og for at vi oppriktig elsker å yte god service. Service og vertskap er våre absolutt viktigste ingredienser for at du skal trives og ville komme tilbake til oss. Sjokolade symboliserer profilen vår når det gjelder sjelero i form av innredning, smaker og dufter.

Aronsborg tilbyr svømmebasseng, 12 x 6 m, jacuzzi, badstue og tilhørende relaxområde i vår relaxavdeling. Her finner du også en ny gym, solarium, mosjons- og gangstier og muligheter for en rekke andre gratis helse- og utendørsaktiviteter.

I en egen bygning på Aronsborg er det et nytt gym- og styrketreningslokale som gjestene kan disponere gratis. Det er også mosjons- og gangstier og mulighet for en rekke andre gratis helse- og utendørsaktiviteter.

Chokladskola
Tillverka dina egna chokladtryfflar och praliner i vår Chokladskola. En av de populäraste aktiviteterna på Aronsborg är vår Chokladskola.I vår Event Court, vid våra matlagningsöar, kan upp till 72 personer lära sig tillverka och smaksätta chokladtryfflar och praliner samtidigt som man lär sig intressanta fakta om chokladens underbara värld.

Vår köksmästare har även specialkomponerat en flerrätters meny där kakao är en ingrediens i alla rätter. Boka och upplev ljuvliga smakupplevelser

Du kan även boka t.ex. klassiska chokladprovningar, chokladsmaknings-aktiviteten – Chocolate Break, Afternoon Xoco Tea, Chokladdrinkskola m.m.

Aronsborg Konferenshotell Utsiktjpg
Konferanse på Aronsborg

Våre lokaler er lyse og trivelige og utstyrt med moderne teknologi.Våre tre største møtelokaler er Upplandssalen med kapasitet for opp til 500 personer, Stockholm for opp til 220 personer og vår Event Court for opp til 300 personer.

Vi har dessuten 15 møtelokaler i varierende størrelse, 38 gruppearbeidsrom og flere restaurant-, kafé- og barmiljøer, bakeri, egen bar og nattklubb, relaxavdeling samt aktivitetsområder både inne og ute.

Aronsborg har stor kapasitet og tilpassede lokaler og miljøer for alle slags møter, konferanser, kongresser, events og arrangementer – alt fra 5 og opp til 500 deltakere.

Nært, men likevel langt nok borte! En av mange fordeler med Aronsborg er den geografiske plasseringen. Vi ligger ikke bare vakkert til i en vik av Mälaren, men også nært og lett tilgjengelig fra f.eks. både Stockholm og Arlanda. Hit tar du deg med buss fra Arlanda, tog fra/via Stockholm og selvsagt med bil.

La oss komme med tips og hjelpe til med å skape et arrangement som er skreddersydd for dere. Vi kommer gjerne med forslag til annerledes møtemodeller, ulike miljøer og konsepter for lunsj, middag og aktivitetsforslag m.m.

Upplandssalen

Upplandssalen er vårt største møtelokale med kapasitet for opp til 500 personer i kinostoler. Upplandssalen brukes vanligvis til grupper på 100 personer og oppover og med møblering etter ønske.Her er det en stor scene, moderne og avansert teknologi for å skape best mulig lyd, lys og bildeopplevelse for deltakerne.Upplandssalen kan også deles opp i tre separate møtelokaler.

Stockholm

Stockholm er navnet på et av våre mest populære møtelokaler. I direkte tilknytning til Stockholm er det en egen kafé med stor kafélobby, ni gruppearbeidsrom, garderobe og toaletter.Også i Stockholm er det en stor scene, moderne teknologi og en rekke muligheter for ulike møbleringer ut fra deltakerantall og ønsker. Stockholm har kapasitet for 216 personer i kinostoler eller 126 personer på skolebenker.

Event Court

Det mest unike og avanserte møtemiljøet er utvilsomt vår Event Court med plass til ca. 250 personer. I Event Court og den tilhørende vinterhagen og Chocolate Bar kan dere skape et uvanlig spennende og annerledes møtearrangement. Les mer om vår Event Court i eget avsnitt.

Aronsborg er stolte av å kunne tilby en Event Court med tilhørende vinterhage og Chocolate Bar. En unik arena som kan endre form etter ønsket arrangement.

Vår Event Court har en rekke smarte funksjoner og løsninger for alle slags arrangementer – konferanse, messe, produktlansering, teambuilding, underholdning, matlaging, festmåltid, middagsshow eller event.Her har vi moderne og spesialtilpasset teknologi og mulighet til å lyssette lokalene i akkurat den fargen dere ønsker. Vi har en stor halvsirkelformet høyderegulerbar scene. Vi har også opp- og nedfellbare tilskuerseksjoner med plass til opp til 112 personer.

Vår Event Court og tilhørende vinterhage og Chocolate Bar kan brukes som en arena eller som tre helt unike arrangementsarenaer.

Et par spesielt populære aktiviteter er matlagingsaktivitetene eller sjokoladeskolen. Ved våre totalt 12 mobile kjøkkenøyer kan opp til 72 personer skape og lage sin egen middag eller sjokoladepraliner. Middagen nytes deretter i den tilstøtende vinterhagen.

I direkte tilkytning til Event Court ligger vinterhagen, et åpent og lyst miljø som f.eks. kan brukes som restaurantmiljø, møtelokale eller utstillingsplass. Vinterhagen har plass til opp til 140 personer ved runde bord.

Også i vinterhagen kan man ta inn f.eks. biler. Et populært lokale som kan brukes til en rekke ulike møte- og middagsarrangementer.

Fra vinterhagen kommer du direkte ut i den store eplehagen og den trivelige gangstien. Man kan trygt bestille en Grill & BBQ-buffet eller et krepsebord da vi raskt kan bevege oss inn i vinterhagen hvis værgudene skulle være imot oss.

Lilla Köket

Lilla Köket er et unikt møtemiljø som er designet og utformet for både vanlige og uvanlige møter for de mindre gruppene. Her får dere en herlig følelse av å sitte og prate sammen ”hjemme på kjøkkenet”.

Lilla Köket er utstyrt med et spesialdesignet konferansebord, moderne konferanseteknologi, men også med en egen matlagingsdel. Her kan grupper på opp til 18 personer møtes for seg og senere nyte middagen som kan lages på plassen av våre kokker. For grupper på opp til 10 personer kan vi gjennomføre matlagingsaktiviteter eller sjokoladeskole i det tilhørende matlagingsstudioet. Lilla Köket passer også utmerket til aktiviteter slik som f.eks. drikkeprøvesmaking.

För grupper upp till 10 personer kan vi genomföra matlagningsaktiviteter eller chokladskola i den tillhörande matlagningsstudion. Lilla Köket passar även utmärkt för aktiviteter som t.ex. dryckesprovningar
Aronsborg Konferenshotell Mat
Restaurant Aronsborg

På Aronsborg finnes det flere restaurantmiljøer i ulike størrelser. Her kan du få et eget restaurant- og middagsmiljø for 6 og opp til 400 personer ved sittende bord.

Restaurang Mälaren er vårt største restaurantmiljø med plass til opp til 400 gjester sittende ved duket bord. Her serveres vår prisbelønte frokostbuffet, vår populære lunsjbuffet og de fleste av gjestenes middager. Vi tilbyr en rekke spennende middags- og buffetmenyer i tillegg til den ordinære konferansemiddagen. Våre utdannede vinkelnere kan selvsagt anbefale middagsdrikker som står til maten.

Vi serverer også stor og innholdsrik frokostbuffet med hjemmebakt brød fra eget bakeri. Lunsjbuffet med stort forretts- og salatbord. 4 ulike varmrettsalternativer hvorav ett vegetarisk alternativ og suppe. Lunsjdessertbuffet serveres i den tilstøtende kafeen ”Bageriet”.

Lilla Mälarviken

Restaurang Lilla Mälarviken er enda et eksempel på hvor gjennomtenkt Aronsborg virkelig er. Det har forbauset mange gjester i årenes løp at også Aronsborg kan tilby en koselig herregårdsmatsal.

Lilla Mälarviken er en klassisk herregårdsmatsal med plass til opp til 56 personer. Den kan også deles opp i to separate restaurantmiljøer som da tar ca. 25 gjester hver.Med Lilla Mälarviken har vi unike muligheter til å skreddersy uventede møte- og restaurantopplevelser til våre mindre og middelstore konferansegrupper.

Tegn dere gjerne på vår sjokoladeinspirerte Afternoon Tea i stedet for den klassiske ettermiddagskaffen. På Aronsborg heter det naturligvis Afternoon Xoco Tea da sjokolade i ulike former setter både preg og farge på innholdet.

“Bageriet”

“Bageriet” heter vårt største kafémiljø som også kan brukes som restaurant- og minglemiljø for opp til 100 personer. I “Bageriet” serveres bl.a. våre kaffebuffeter og dessertbuffet i forbindelse med lunsjen. Gjestene er alltid velkomne til en koppe kaffe, frukt eller hjemmebakte kaker i løpet av dagen.Her baker vi også alle våre mat- og kaffebrød og lager praliner og trøfler. Alt for åpen dør.Bare duften av nybakt brød er verdt et besøk.

Bakeriet kan også gjøres om til et eget restaurant- og middagsmiljø der dere kan ha underholdning og aktiviteter for bare deres gruppe.

Fra Bageriet går du rett ut på den flotte terrassen. Her er det plass til opp til 250 sittende gjester som kan nyte den vakre utsikten eller ulike måltider. På Aronsborg omtaler vi dessuten terrassen som en av Sveriges vakreste og største gruppearbeidsrom siden mange setter seg ut dit for å arbeide når anledningen byr seg.

Nattklubben

Criollo Nattklubb med plass til opptil 400 gjester. I dette klassiske nattklubbmiljøet kan gjestene treffes og mingle. Det spilles alltid dansevennlig musikk, slik at de som ønsker det også kan ta seg en svingom.

I direkt tilknytning til nattklubben er det også et lobbymiljø for de som ikke vil risikere å bli bedt opp til dans.

Chocolate Bar

Chocolate Bar er et stort og trivelig innredet bar- og pubmiljø med mange sittegrupper og en 15 meter lang bardisk som ser ut som en sjokoladekake.
Åpningstider

Frokost
kl. 07.00–09.00

Lunsj
kl. 11.30–13.00

Middag
fra 18.00

Aronsborgs Konferens hotell

Box 254 74626 Bålsta Sverige Telefon: +46 (0)8 22 59 59
Fax: +46 (0)171 586 55

WeCare
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.