Quality Hotels

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Kristianstad, Sverige

Quality Hotel Grand ligger lugnt beläget i centrala Kristianstad, nära till stadens restauranger, kaffer, kultur och aktivitetsutbud. Själva hotellet har en modern konferensavdelning och ett eget spa. Ett perfekt ställe för kreativa möten.

 

Quality Hotel Grand ligger vackert belöget i central Kristianstad. Här kan du få en riktig skön vistelse. Vi sammarbetar med Hälsa och Helhets dagspa, Friskvårdshuset och lokala golfbanor. Här kan du få en helhtsupplevelse för kropp och själ!

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger mittemot Trefaldighetskyrkan, 150 meter från Kristianstads centralstation och 25 km från Åhus strand. Hotellet erbjuder en ekologisk frukostbuffé.

Kristianstad har en unik kulturhistoria här kan du bland annat besöka: Konsthallen, Järnvägsmuseet och Filmmuseet. Här finns många restauranger, parker och butiker. Möjligheterna till en spännande vistelse är många i Kristianstad.

I hotellets restaurant kan du avnjuta en god måltid. Efter en lång dag med konferens eller roliga upplevelser i Kristianstad kan du koppla av i hotellets relaxavdelning.

Grands Bar Matsal
Restaurang

Hotellets restaurant Grands Bar och Matsal har en modern men mysig atmosfär och bjuder på förstklassig mat lagad av våra nytänkande kockar.

Quality Hotel Kristianstad restaurang
Konferens

Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens.

Vi har flera lokala samarbetspartners som kan erbjuda olika aktiviteter till våra konferensgäster. Alltifrån chokladprovning till golfrundor. Tillsammans med Hälsa och Helhets dagspa kan vi arrangera en avkopplande avslutning på en lång konferensdag.

Quality Hotel Grand har en utsökt restaurang och en populär nattklubb och en relaxavdelning. Så det går utmärkt att stanna hos oss och koppla av efter en lång dags konferens.

Quality Hotel Grands konferensavdelning har 10 ljusa och flexibla konferensrum som alla kan anpassas efter dina behov och önskemål.

På vårt hotell får du mer än bara ett hotellrum. Quality Kristiandsands motto är att ge er en helhetsupplevelse som förnöjer både kropp som själ. Detta uppnås genom vårt samarbete med t ex Hälsa och Helhet dagspa, friskvårdshuset, golfbanor i närheten etc.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Rummen på Quality Hotel Grand Kristianstad

Standardrum

Stort rymligt rum med TV, dusch, fönster, minibar, trådlöst internet, finns med heltäckningsmatta eller trägolv. Allergirum och handikapprum finns. Vissa av rummen har kingsize bed 160 cm och andra har 2 separata 90 sängar.

Moderaterum

Mindre enkelrum för 1 person med TV, dusch, fönster, liten minibar, trådlöst internet.

Superiorrum

Nyrenoverat rum- utöver genomsnittet storleksmässigt, fönster, minibar och trådlöst internet. De flesta av de här rummen har badkar och LCD- TV.

Vi arrangerar gärna allt från det lilla frukostmötet till den stora personalfesten.

I vår restaurang kan du känna dig som hemma och äta husmanskost till bra pris. Du kan tryggt parkera bilen i vårt varma garage med direktanslutning till hotellet. Läget är mycket centralt, men lugnt och skönt beläget vid Trefaldighetskyrkan. Gångavstånd till affärer, restauranger, grönområden, järnvägsstation, buss-station och sevärdheter.

Hotellets fyra våningar är inredda med olika teman med anknyttning till Kristianstads historia, filmens historia. Hos oss kan du även njuta av konst av olika slag, vi har daglig konstutställning mellan 14.00 och 17.00.

Hotellet ligger endast 200 m från järnvägs- och bussstation. I linje med vår miljöcertifiering vill vi därför gärna tipsa våra gäster om hur enkelt det är att ta tåget till oss.

Restaurang

Vår restaurang Grands Bar och Matsal inbjuder till en härlig middag i fräsch atmosfär.

Konferens

Aktiviteter

Våra aktiviteter förknippas på ett naturligt sätt med Kristianstad som livsmedelscentrum.
Absolutprovning, chokladprovning eller varför inte ett äkta skånskt ålagille?
Vi samarbetar med aktivitetscenter, golfklubbar och Hälsa & Helhet dagspa.
Hos oss kan du dessutom koppla av i vår egen relaxavdelning med bastu.
Vår stora nattklubb är perfekt för personalaktiviteter, middagar och temakvällar.

Värt att veta

Stadens värdefullaste klenod från 1628, Heliga Trefaldighetskyrkan är belägen mitt emot Quality Hotel Grand. Konsthallen, Järnvägsmuseet, Regionmuseet och Filmmuseet är även de väl värda ett besök.
Till dagens sydsvenska handelscentrum Kristianstad tar du dig enkelt med tåg, flyg eller bil!
Quality Hotel Grand ligger en dryg timmes bilresa från Malmö och bron över Öresund.
Vår flygplats, Kristianstad Airport, har täta förbindelser till Stockholm.
Hotellet erbjuder daglig konstvisning på egen hand mellan 14.00 och 17.00 varje dag.
Vi har 3 utställare åt gången.

Konferens

Här finns tio ljusa lokaler fullt utrustade för effektiva konferenser.
Quality Hotel Grand – för dig som söker en bekväm och prisvärd konferens.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Utrustning

Lokalerna är utrustade med teknisk utrustning samt trådlöst bredband.

Välkommen till Kristianstad!

Quality Hotel Grand, Kristianstad

V. Storgatan 15 29121 Kristianstad Sverige Telefon: +46 (0)44 28 48 00
Fax: +46 (0)44 28 48 10