Quality Hotels

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg är ett modernt konferenshotell i Sandsli, fem minuter från Bergens flygplats och en kvart från själva stadskärnan. Hotellet är nyrenoverat och har ett fantastisk spa. Perfekt för kurser, möten och konferenser!

Quality Hotel Edvard Grieg är ett konferenshotell med lång erfarenhet av att planera och arrangera olika typer av möten, event och konferenser. Hos oss kan du känna dig trygg med att allt fungerar så att du kan fokusera på ditt arbete. 

På Quality Hotel Edvard Grieg hjälper vår engagerade och tillmötesgående personal dig med att planera och genomföra konferenser och olika event.

Som ett konferenshotell har vi mer att bjuda på än effektiva lösningar. Högst upp i hotellet med en fantastisk utsikt över fjällen ligger vår spaavdelning. Här kan du njuta av bubbelpool, bastu, ångbastu, massageduschar, kallbad och träningsmaskiner. På hotellets terrass kan du sitta och njuta vackra sommarkvällar.

Restaurant Peer Gynt
Restaurant Peer Gynt

Quality Hotel Edvard Griegs egen restaurang heter Peer Gynt. Här serverar vi en stor och varierande frukostbuffé, lunch och middagar.

Vi kan ta emot 230 personer och här även intilliggande sällskapslokaler. I Anitra Bar intar du med fördel en god aperitif eller avslutar middagen med en god drink.

Varje kväll serverar vi en à la carte meny som varieras efter säsong. Vi hämtar inspiration från det europeiska köket och lagar spännande rätter med närproducerade råvaror.

Hotellet har lång erfarenhet från att arrangera olika typer av event för olika sällskap. Vi ser till att du får en minnesvärd upplevelse hos oss vare sig det gäller, konferens, galamiddagar, bemärkelsedagar eller någon annan festlighet.

Varje söndag serverar vi en stor familjebuffé mellan 13.00 och 17.00. Här kan du välja mellan varma och kalla rätter.  Här kan barnen leka medan de vuxna kan njuta av maten.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen Conference
Konferens

På Quality Hotel Edvard Grieg har vi lång erfarenhet av att arrangera olika typer av kurser och konferenser. 

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Här passar det att arrangera både större och mindre konferenser. I hotellets vackra atrium kan användas för underhållningsinslag, mässor och utställningsyta. Vi har ett flertal samarbetspartners i trakten så önskar ni utföra spännande aktiviteter i samband med konferensen fråga oss, så hjälper vi gärna till.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Vi har 9 stycken flexibla mötesrum, ett styrelserum och en stor sal som rymmer 350 personer.

Quality Hotel Edvard Grieg

Sandsliåsen 50 5254 Bergen Norge Telefon: +47 55 98 00 00
Fax: +47 55 98 01 50

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.