Ett japansk spa i Stockholm

Lämna vardagen för en stund och bege dig österut. På Yasuragi Hasseludden i Nacka, strax utanför Stockholm, kan alla varva ner, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft. I denna välgörande miljö kan du njuta av det japanska badets långsamma tvagningsritual, delta i aktiviteter för både kropp och själ samt äta gott i någon av våra restauranger. Antingen gör du ett besök över dagen och väljer då ett av våra dagpaket eller så övernattar du i något av våra japaninspirerade rum. När du checkar in på Yasuragi Hasseludden får du en yukata, tofflor och badkläder att använda under vistelsen och sedan ta med hem som minne.

Rum

I våra rum har Yasuragi Hasseludden i olika grad inspirerats av Japan. Genomgående har Yasuragi Hasseludden låtit en estetisk enkelhet prägla inredningen. Badet, avkopplingen och utsikten spelar en central roll på ett japansk Ryokan (värdshus). Detta har Yasuragi Hasseludden tagit hänsyn till och samtliga rum, oavsett kategori, har utsikt mot skogen och Höggarnsfjärden.

Restaurang

Teppanyaki & Tokyo

Läs om våra två mycket speciella restauranger, Teppanyaki och Tokyo. I anslutning till restaurang Teppanyaki har Yasuragi Hasseludden en separat Sushibar med ett äkta kaiten-zushi. Där serverar Yasuragi Hasseludden förstklassig sushi precis som i Tokyo. I vår Sakebar på tredje våningen hittar ni ett unikt utbud av sake och vår inbjudande altan.

Under rubriken Smak kan du ta del av vår kunskap om sushi och sake. Ni är varmt välkomna hit för ett restaurangbesök eller för en drink i baren även om ni inte ska bada eller ha ett möte.

Konferens

En ovanlig konferens! Yasuragi Hasseludden vet att avkoppling och arbete är två sidor av samma mynt, det ena kräver det andra. Att vara avslappnad till kropp och sinne skapar mer kreativitet. Yasuragi Hasseludden har skapat en oas med de bästa förutsättningarna för både arbete och avkoppling. Hos oss kan du enkelt bjuda kunder och kollegor på en stor upplevelse och ni får tillgång till unika miljöer att ha ert möte i, både inomhus och utomhus! Vill ni ha en visning? Kontakta Jeanette Capocci eller Fredrik Enberg. Alla som bokar ett möte hos oss får hjälp av våra projektledare, oavsett stort eller litet arrangemang. När du ringer eller bokar ett möte så får du genast tala med Jacob eller Madeleine. De finns på plats från start för att hjälpa er att genomföra ett framgångsrikt möte – alltså en ovanlig konferens i Stockholm, nära Japan! Ta tillfället i akt och skapa ert bästa möte.

Aktiviteter

Yasuragi Hasseludden erbjuder olika aktiviteter som ger dig lugn och ny energi. Helger har Yasuragi Hasseludden även Sushiskola, där du får en introduktion till konsten att tillaga sushi, samt en grön teprovning som öppnar dörren till det gröna teets historia. Unna dig själv en behandling som ett komplement till din vistelse. Yasuragi Hasseludden har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och ljudterapi. Behandlingar kan endast bokas om du redan har ett paket (Yasuragi dag, Yasuragi kväll, behandlingspaket eller övernattningspaket) inbokat.

 

Lämna ett svar