Clarion Hotel Royal Christiania

T.G.I. FRiDAY’s

Oslo, Norge

T.G.I. FRiDAY’s

T.G.I. Friday’s er det perfektet stedet å møtes, enten det er snakk om en rask lunsj med venner, familiemiddag med barna, noen pils etter jobb med gode kollegaer eller en skikkelig jentekveld på byen – Friday’s gir deg fredagsfølelsen uansett! Våre restauranter er perfekt lokalisert i sentrum av Oslo, og vår uformelle og sosiale atmosfære gjør oss til et populært møtested for de aller fleste.

Vi tilbyr en bred meny med stort utvalg av retter, det meste med bakgrunn fra det Amerikanske kontinentet. Burgere, spareribs, steaks, sandwicher, pasta, salater og smakfulle amerikanske desserter – alt i gode porsjoner. Vår barnemeny med oppgaver og fargestifter sørger for at både barn og voksne kan kose seg hos oss. Våre barer er selve motoren i enhver Friday’s restaurant, og vi tar stolthet i den unike baropplevelsen vi kan tilby. Bartendere med enorme kunnskaper om faget og en innovativ og omfangsrik barmeny er med på å gjøre et besøk i baren hos oss til en minnerik kveld. Uansett anledning, tid på døgnet eller dag i uken – på T.G.I. Friday’s er du alltid velkommen!
T.G.I. FRiDAY’S – CLARION HOTEL ROYAL CHRISTIANIA
Vårt seneste tilskudd av restauranter er en fantastisk flott og stor restaurant i Clarion Hotel Royal Christiania. Med læring fra de eksisterende restaurantene i Oslo sentrum tok vi med oss det aller beste og åpnet med en storstilt feiring i oktober 2011. Restauranten tilbyr den særegne Friday’s opplevelsen fra morgen til kveld hele uken, og har nærmere 400 sitteplasser.