Ett hemtrevligt och personligt hotell beläget mitt i turistregionen Dalarna och Världsarvsstaden Falun. Vi bjuder våra gäster på eftermiddagsfika och kvällsbuffé samt fritt internet och kvällstidning till våra Choice Club medlemmar. Hotellet ligger centralt beläget med fri parkering i mån av plats på innergården.  Nära till shopping, kultur och natur.

Clarion Collection Hotel Bergmästaren

För den kulturintresserade finns här vår unika stadskärna, Dalarnas museum, Falu koppargruva och Carl von Linnés bröllopsstuga. Missa inte ett besök i Carl Larssongården norr om Falun eller Dalhalla utomhusarena i Rättvik.  Ett hemtrevligt och personligt hotell beläget mitt i turistregionen Dalarna och Världsarvsstaden Falun. Vi bjuder våra gäster på eftermiddagsfika och kvällsbuffé samt fritt internet och kvällstidning till våra Choice Club medlemmar. Hotellet ligger centralt beläget med stor fri parkering på innergården. Nära till shopping, kultur och natur.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

150 sängar på Hotel Bergmästaren

Vi har 150 sköna sängar fördelade på 85 trivsamma rum och sviter. Underbar relaxavdelning med bubbelpool, bastu och solarium. Mysig lounge med pub i entréplanet. Två konferenslokaler varav den största rymmer 60 personer. Trevliga golfbanor och snörika skidanläggningar i vår närhet. Sjön Runn är ett paradis för både långfärdsskridsko, bad, fiske och segling. Det finns lika många öar som årets dagar.

Bilder från Hotell Falun Bergmästaren

Lämna ett svar