Quality Resorts

Quality Spa & Resort Dalecarlia Tällberg

Tällberg, Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och fantastiska utsikt över Siljan gör hotellet till det naturliga valet för en avslappnande weekend eller en effektiv konferens i Dalarna.

Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg ligger beläget högt på en höjd med en vidunderlig utsikt över Siljan. Här finns många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på skönhetsupplevelser året runt.

Spaanläggning med relaxavdelning, härliga behandlingar, gym och pooler finns att tillgå. Vi erbjuder en restaurang med ett högklassigt kök som serverar en varierande á la carte gärna med lokalråvaror. Allt med bästa läge för att njuta och ta tillvara på  den unika utsikten. Hos oss får du tid för glädje.

Quality Spa & Resort Dalecarlia har något för alla. Dalarna är fyllt av spännande utflyktsmål för dem som vill se sig om. För dem som vill stanna på hotellet finns det en mängd aktiviteter som varierar under året, allt från stavgång och aquabox till vinprovningar.

Vid Siljan är det lätt att finna både fartfyllda aktiviteter och rofyllda naturupplevelser. Här finns stora valmöjligheter för alla åldrar, året runt. I Siljansbygden finns alla svenska naturfenomen representerade i ett enda landskap: berg, slätter, vackra sjöar, hisnande utsikter och djupa skogar. Möt våren i Tällberg och fira vinterns avfärd runt valborgsmässoelden. Sommaren börjar bäst med det traditionella midsommarfirandet. Hösten är de vackra färgernas tid och vintertid erbjuder Tällberg allt från skidåkning och slädturer till promenader och härliga sparkturer genom byn.

Besök butiker, gallerier och hantverksstugor. Upplev konst och hemslöjd, baka tjockbulla i bagarstugan, samlas kring elden på valborgsmässoafton. Många passar på att vandra i vacker natur och få uppleva hur skogen förvandlas till barnkammare och se blåsipporna slå ut. Välj gärna en promenad längs stranden eller längs lugna byvägar förbi timmerstugorna.

 

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällgårdsgattu 20, Tällberg 79370 Tällberg Sverige Telefon: 0247-891 00
Fax: (+46) 24 75 02 40